Over Gacoli staande lampen voor buiten in de tuin

Met een Gacoli staande tuinlamp weet je zeker dat je een ware eyecatcher in de t... Lees meer

Met een Gacoli staande tuinlamp weet je zeker dat je een ware eyecatcher in de tuin haalt. Met het stijlvolle ontwerp breng je een stukje huis naar de tuin. De staande lampen van Gacoli zijn volledig draadloos, waardoor je deze lampen overal kan plaatsen waar jij wil. Je bent niet langer afhankelijk van een stroompunt, de zon laadt overdag de lampen namelijk op. Bekijk het uitgebreide assortiment Gacoli sta lampen of lees hier meer over. 

Lees meer informatie en advies

catId-1862;type-category-productlist;staande-lampen;sku-152959;sku-152962;sku-152963;sku-152976;sku-152972;sku-152957;sku-152968;sku-152965;sku-152967;sku-152975;sku-331464;sku-152974;sku-152978

Over draadloze Gacoli staande lampen

De Gacoli stalampen zijn draadloze buitenlampen die volledig van zonne-energie gebruik maken. Op de lampen zijn kleine zonnepanelen waar de lamp zijn energie vandaan haalt. Doordat Gacoli lampen draadloos zijn, is het een erg makkelijke om overal waar jij maar wilt een Gacoli buitenlamp te plaatsen. Je bent niet langer meer afhankelijk van stopcontacten of stroomkabels. Met enkel het neerzetten van de staande Gacoli lamp kan je al klaar zijn. De lampen hebben een automatische schemerschakelaar, waardoor de lamp automatisch aan gaat zodra het schemerig wordt. Zet een Gacoli staande lamp neer op een tuintafel, in een bloemenperk of langs het voetpad. Jij hoeft straks niet meer in het donker te lopen dankzij deze draadloze Gacoli stalampen.

Over Gacoli

Gacoli is een Nederlands merk dat zich heeft gespecialiseerd in tuinverlichting. In deze branche heeft Gacoli voor een heuze revolutie gezorgd. De unieke lampen van het merk hebben geen snoeren meer nodig om licht te geven. De lampen zijn volledig snoerloos en geven licht door zonne-energie. De lampen van Gacoli zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben elk een moderne en eigen design meegekregen. Door de robuuste maar mooie materialen is de lamp zeer geschikt om langdurig, 365 dagen per jaar, buiten te laten staan.

Omdat alle lampen van Gacoli draadloos zijn, kan je deze overal in de tuin of op het terras plaatsen. Geen gedoe met aansluiten of ingewikkelde oerwouden van draden. Het is een kwestie van lamp optillen, verplaatsen en weer neerzetten. De lampen werken 100% op zonne-energie en laden zichzelf op. Je hebt er dus geen omkijken van. De lampen zijn beschikbaar in verschillende categorieën. Je vindt de Gacoli tuinverlichting als hanglampen en stalampen en zijn leverbaar in verschillende formaten en modellen.

Over de zonnepanelen in de Gacoli lamp

Gacoli heeft een EMU (Energy Management Unit) ontwikkeld voor elk model. Hierdoor krijgt elke tuinlamp van Gacoli draadloos energie om licht te geven. Elke EMU is voorzien van hoogwaardige zonnepanelen, een intelligente accu en duurzame LED lampen. Sommige modellen zijn uitgerust met een handige afstandsbediening met dimfunctie of een automatische schemerschakelaar. Door de slimme technologie zijn de lampen volledig draadloos, waardoor je de lampen overal kan plaatsen. Wil je de lamp toch liever binnen plaatsen? Geen probleem! Bij de lampen ontvang je ook een netsnoer zodat je de lamp ook binnenhuis kan gebruiken. 

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe de Gacoli tuinverlichting aan energie komt:

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding