Bewonen assortiment

Over Searchlight verlichting voor buiten in de tuin

Ben jij op zoek naar verlichting voor buiten in de tuin? Dan ben je bij Searchli... Lees meer

Ben jij op zoek naar verlichting voor buiten in de tuin? Dan ben je bij Searchlight tuinverlichting aan het juiste adres. Searchlight biedt namelijk een breed assortiment tuinlampen aan. Je kan kiezen uit verschillende soorten tuinlampen. Denk hierbij aan wandlampen, staande tuinverlichting, grondspots, buitenspots en plafondlampen. Binnen elke categorie Searchlight tuinverlichting kan je kiezen uit verschillende stijlen tuinverlichting. Bekijk het ruime assortiment of lees meer over Searchlight.

Lees meer informatie en advies

126

Artikelen 1 tot 24 van 126 in totaal

126 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

126

Artikelen 1 tot 24 van 126 in totaal

126 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
catId-1857;type-category-productlist;tuinverlichting;sku-152669;sku-152730;sku-152797;sku-152805;sku-152796;sku-152705;sku-152667;sku-152795;sku-152806;sku-152801;sku-152794;sku-152665;sku-152653;sku-152793;sku-152792;sku-152707;sku-152645;sku-152803;sku-152693;sku-152734;sku-152756;sku-152687;sku-152672;sku-152800

Over Searchlight:

Sinds 1945 is Seachlight een Engels familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een gevestigde en erkende leverancier van decoratieve verlichting. Wat ooit begon als een kleine winkel die verlichting verkocht, zijn ze inmiddels verkrijgbaar in meer dan 50 landen. Ze maken onder andere lampen voor in de tuin en badkamer. Met hun eigen innovatieve verlichting bereiken ze een breed publiek. Of je nu op zoek bent naar klassieke en traditionele lampen of juist een moderne lamp met eigen look.  Bij Searchlight kan je altijd terecht. 

Wanneer je kiest voor Searchlight tuinverlichting profiteer je van mooie voordelen. Onder andere is de kwaliteit van de Searchlight tuinlampen is erg goed. Na aanschaf kan je jaren lang genieten het gezellige of praktische licht. Daar is Searchlight ook van overtuigt. Op elk tuinverlichting artikel van Searchlight ontvang je maar liefst 3 jaar garantie. Hierbij kan je met volle vertrouwen jaren van de verlichting gebruik maken. 

Bekijk het assortiment van Searchlight tuinlampen en klik door de verschillende categorieën wandlampenstaande lampenplafondlampenbuitenspots of grondspots.

Verschillende soorten lampen voor buiten in de tuin

Bij Searchlight kan je kiezen uit verschillende soorten tuinverlichting. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we deze alvast overzichtelijk in verschillende categorieën geplaatst. Wij hebben voor Searchlight tuinlampen de volgende categorieën:

Wandlampen

Dit is de grootste categorie voor Searchlight; de wandlampen. De keuze is hier dan ook zeer riant. Je kan kiezen uit verschillende stijlen tuinlampen, zoals moderne lampen of juist klassieke lampen. Wil je een ronde of een vierkante lamp. Door het grote assortiment vind je hier altijd wel een lamp die bij jouw stijl past.

De tuinlampen zijn eenvoudig aan de muur, schutting of tuinhuisje te monteren. Je ontvangt bij de lamp altijd een duidelijke instructie hoe je de lamp het beste kan monteren. Daarnaast krijg je ook altijd de juiste bevestigingsmaterialen. Zo kan je na ontvangst de lamp op de juiste plek hangen.

Staande lampen

De staande tuinlampen zijn misschien wel de meest herkenbare soort tuinlampen. Searchlight biedt hier ook een mooi assortiment staande tuinverlichting. Staande tuinlampen zijn zeer geschikt om te plaatsen in de tuin of perkje. Tussen de planten, in een border of naast het gazon; de tuin krijgt gelijk een heel ander uiterlijk. 

Searchlight heeft een mooi assortiment staande tuinlampen. Ze bieden verschillende series lampen aan. Elke serie heeft weer zijn eigen stijl. Een strakke, moderne rvs tuinlamp of toch een klassieke zwarte lamp? In elke serie kan je tevens ook kiezen of je de grote of een kleiner model wilt. Combineren kan natuurlijk ook om een speels effect te creëren. 

Buitenspots

Met buitenspots kan je de tuin een hoop sfeer geven. Net die ene plant, die mooi boom of het huis verlichten. Je kan iets letterlijk in de spotlight zetten. Daarom biedt Searchlight ook een aantal mooie buitenspots aan. Je kan bij Searchlight kiezen uit verschillende soorten buitenspots. Je kan de spots in de vorm van muurlampen, staande lampen, grondspots of verwerkt in de muur krijgen. Voor elk soort belichting kan je dus terecht bij Searchlight. Bekijk het assortiment buitenspots en ontdek zelf hoe jij iets extra wilt belichten in de tuin.

Plafondlampen

Het klinkt in eerste instantie misschien niet logisch, plafondlampen voor in de tuin. Maar ook deze lampen kan je goed gebruiken in bepaalde tuinen. In een mooie overkapping bijvoorbeeld of in de veranda. Plekken waar je toch wel graag verlichting wilt hebben. Hier springt Searchlight handig op in, om verschillende soorten plafondlampen aan te bieden. Je kan hier terecht voor een herkenbare ronde plafondlamp maar ook voor een moderne, strakke inbouw lamp. Voor elke stijl is hier wat te verkrijgen. 

Grondspots

De laatste categorie die Searchlight aanbiedt; grondspots. Deze spots kan je mooi laten integreren met het tuinpad of een trap. Deze grondspots worden volledig ingebouwd, zodat je deze bijna niet ziet. Hierdoor ontstaan verrassende lichtbundels in de tuin, wat zorgt voor veel sfeer. Uiteraard zijn deze grondspots van hoge kwaliteit en zijn voorzien van een hoge IPwaarde. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat er kortsluiting zal ontstaan door een plas water of een flinke regenbui. 

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding