Plafondlampen voor overkappingen en veranda's

Het klinkt misschien een beetje raar, plafondlampen voor in de tuin. Maar wannee... Lees meer

Het klinkt misschien een beetje raar, plafondlampen voor in de tuin. Maar wanneer je er over nadenkt, is dat best logisch. Denk bijvoorbeeld aan een plafondlamp voor onder een afdakje of een plafondlamp voor een veranda. Overdekte plekken dus waar je toch graag licht wilt hebben. Daarnaast vind je hier ook hanglampen die je bijvoorbeeld in bomen kan hangen. Op deze manier creëer je een unieke sfeer in de tuin. Plafondlampen voor in de tuin vind je in verschillende modellen en formaten. Bekijk de collectie of lees meer over plafondlampen voor in de tuin.

Lees meer informatie en advies over plafondlampen

catId-1864;type-category-productlist;plafondlampen;sku-152923;sku-152966;sku-152973;sku-152977;sku-152969

Plafondlampen in de tuin?

Een plafondlamp voor in de tuin kopen klinkt niet heel erg voor de hand liggend. Maar er zijn toch wat plekken in de tuin waar jij een plafondlamp of een hanglamp op kan hangen in de tuin. Uiteraard zijn dit voornamelijk plekken die overdekt zijn. Dat kunnen meerdere plekken zijn in de tuin. Denk hierbij aan een veranda, overkapping of een prieel. Dat zijn plekken waar je eenvoudig een hanglamp kan monteren.

Daarnaast heb je hanglampen voor in de tuin. Die kan je naast de eerder genoemde overkappingen ook ophangen aan bijvoorbeeld bomen of een pergola. Afhankelijk van het type hanglamp voor in de tuin, kan deze dankzij zonne-energie overal opgehangen worden. Op deze manier kan je in de avond een mooie sfeer creëeren in de tuin.

Soorten plafondlampen

Je hebt verschillende soorten plafondlampen die je kan gebruiken in de tuin. Of dit nu onder een overkapping is of in een boom, plafondlampen voor in de tuin komen in verschillende modellen langs. Je kan kiezen uit een moderne lamp of juist een klassieke lamp. Wil je ronde of een vierkante. Allemaal keuzes die je kan maken wanneer je op zoek bent naar een juiste plafondlamp voor in de tuin. Op TuinXXL vind je de volgende modellen tuinlampen als plafondlamp:

  • De herkenbare plafondlamp met glazen kap
  • Inbouwspot
  • Hanglampen

Plafondlampen met LED

Steeds meer lampen komen met LED verlichting. Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor LED verlichting bij tuinverlichting. Om te beginnen kan LED verlichting veel licht geven. Op deze manier kan je minder lampen gebruiken om een oppervlakte te verlichten. Tegenwoordig kan je LED lampen ook dimmen, dus wanneer het licht te vel is kan je deze altijd iets minder vel zetten doormiddel van deze functie.

Daarnaast is een LED lamp een stuk zuiniger in energieverbruik. Wanneer de deze vergelijkt met een gloeilamp, gaat LED een stuk efficiënter om met zijn energie. En dat verschil ga je uiteindelijk merken in de portemonnee. 

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding