Losse metalen onderstellen voor je tafelblad

Met één of meerdere onderstellen leg je de basis voor je eigen tui... Lees meer

Met één of meerdere onderstellen leg je de basis voor je eigen tuintafel. Boven deze basis kun je vervolgens een tafelblad plaatsen zodat je zelf een tuintafel creëert die perfect past in jouw tuin. TuinXXL beschikt over verschillende onderstellen die geschikt zijn voor allerlei soorten tafelbladen zodat je de perfecte combinatie kunt maken voor jouw tafel in de tuin. De onderstellen met twee tafelpoten worden geleverd in een set van twee onderstellen en wanneer het onderstel uit vier tafelpoten bestaat, wordt er één geleverd.

Lees meer informatie en advies over onderstellen

catId-1855;type-category-productlist;onderstellen;sku-152160;sku-152162;sku-152159;sku-152152;sku-152154;sku-152155;sku-152158;sku-152161;sku-152153

Onderstellen geschikt voor tafelbladen

Onder een tafelblad bevinden zich tafelpoten die de basis vormen voor een tafel. Deze tafelpoten behoren tot het onderstel die beschikt over twee of vier tafelpoten. De onderstellen met twee tafelpoten zijn geschikt voor rechthoekige tafelbladen en worden altijd in een set van twee geleverd. Hierdoor beschik je dus totaal over vier tafelpoten. Er zijn ook onderstellen met vier poten die geschikt zijn voor ronde en rechthoekige tafelbladen. In dit geval hebben de tafelpoten een spin-vorm zodat het tafelblad stabiel op de tafepoten ligt. De onderstellen met vier tafelpoten worden los geleverd.

Bij de onderstellen met twee tafelpoten verbindt een metalen plaat, ongeacht de vorm van het onderstel, de twee tafelpoten met elkaar. Op deze plaat kan dan het tafelblad worden aangesloten. De onderstellen met twee tafelpoten worden geleverd in een set van twee en er kan uit drie verschillende vormen gekozen worden. Zo kun je kiezen voor de U-vorm, X-vorm en een A-vorm. De A-vorm is vergelijkbaar met een U-vorm, maar beschikt over twee extra verbindingen tussen de tafelpoten aan de bovenkant en aan de onderkant van de tafelpoten. Ook lopen de tafelpoten schuin omhoog in plaats van recht omhoog.

Metalen onderstellen

Metaal is het materiaal van de verschillende onderstellen van TuinXXL. Dit materiaal is namelijk een zeer stevig materiaal en daarmee een goede basis voor een tafel voor buiten in de tuin. Naast dat het een stevig materiaal is, heeft metaal ook nog eens een stijlvolle en mooi afgewerkte look. De afwerking wordt afgesloten met een zwart, witte of zilveren kleur. Met een onderstel in één van deze kleuren en met een bijpassend tafelblad, beschik je over een echte eye-catcher buiten in je tuin.

Onderstellen online bestellen bij TuinXXL

Een onderstel voor een tafel is waarschijnlijk niet iets wat je zomaar online zou bestellen. Maar tegenwoordig worden er telkens meer artikelen online besteld en ook de onderstellen voor een tafelblad vallen hieronder. Ondanks dit weten wij van TuinXXL dat het wellicht lastig is om een onderstel online te bestellen. Vandaar dat wij hieronder een aantal voordelen geven waarom je de onderstellen het beste online kan bestellen bij TuinXXL.

  • Geleverd met gratis verzending.
  • Onderstellen beschikken over 1 jaar garantie.
  • Meer dan 3.000 positieve reviews die ons een gemiddelde beoordeling geven van een 9.1.
  • Betere kwaliteit en service dan de bouwmarkt op de hoek.

Heb je na het lezen van deze voordelen nog opmerkingen of vragen over de onderstellen van TuinXXL? Neem dan gerust contact met ons op en we zullen je alles haarfijn uitleggen.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding