Sens-Line tuinsets

SenS-LineOp TuinXXL.nl kun je niet alleen de mooiste SenS-Line loungesets vinden, maar oo... Lees meer

SenS-LineOp TuinXXL.nl kun je niet alleen de mooiste SenS-Line loungesets vinden, maar ook heerlijke SenS-Line tuinsets. Wij zijn een exclusieve verkoper van SenS-Line tuinsets en hebben in onze webshop prachtige SenS-Line tuinsets voor je geselecteerd.

Heb je de ideale tuinset gevonden? Plaats hem in het winkelmandje en volg de simpele stappen van het bestelproces. Bij TuinXXL.nl heb je al voordeel dat er niet perse een account aangemaakt hoeft te worden om jouw favoriete SenS-Line tuinset te bestellen. Daarnaast kun je jouw eigen voorkeur geven qua betalingsmogelijkheid.

 

Lees meer informatie en advies

catId-1153;type-category-productlist;tuinsets;sku-147666;sku-150254;sku-;sku-150709;sku-;sku-150707;sku-;sku-331249

De wicker SenS-Line tuinset

SenS-line heeft onder andere tuinsets van het prachtige wicker vlechtwerk. Je hebt dit ambachtelijke vlechtwerk vast wel eens voorbij zien komen. De stijlvolle uitstraling is een echte aanwinst voor jouw tuin!

Vaak wordt wicker met rotan vergeleken. Toch is wicker vele malen sterker dan rotan en is het weersbestendig. Rotan is niet geschikt voor buitengebruik en wicker is dit wel. De wickerdraden van de tuinset worden in de SenS-Line fabriek handmatig om stevige aluminiumframes geweven. De speciale vlechttechniek zorgt voor een lange levensduur van uw SenS-Line wicker tuinset. In onze webshop heb  je keuze uit wicker tuinsets met een platte of ronde draad, daarnaast kun je nog een kleurkeuze maken. Het tafelblad van de SenS-Line tuintafels zijn gemaakt van veiligheidsglas dat scheurtjes en krassen voorkomt. Geniet snel van de voordelen van wicker en kies de perfecte SenS-Line tuinset voor jouw tuin in onze webshop!

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding