Dining & dinersets in wit

Diningsets in wit zijn de echte eyecatchers in de tuin. De witte kleur past zeer... Lees meer

Diningsets in wit zijn de echte eyecatchers in de tuin. De witte kleur past zeer goed thuis in de groene tuinkleuren waardoor je optimaal kunt genieten van je lunch of diner aan één van de witte diningsets. Bij TuinXXL zijn er verschillende dinersets leverbaar. Zo zijn er verschillende tafels en tafelbladen of een lage of grote stoel. 

Lees meer informatie en advies over diningsets wit

catId-2031;type-category-productlist;wit;sku-332751;sku-150320;sku-;sku-150319;sku-;sku-150596;sku-;sku-333966;sku-;sku-333963;sku-;sku-150595;sku-

Uitstraling en eigenschappen van de witte diningsets

De witte diningsets beschikken over een lichte kleur die goed opvalt in de tuin. Wanneer je over een witte diningset beschikt geeft dit een stralende en schone indruk. Aan de andere kant lijkt wit wel wat minder modern. Ondanks dit is de witte kleur een zeer stijlvolle kleur voor buiten in de tuin. Om de stralende uitstraling te behouden is het wel noodzakelijk om de diningset zo nu en dan schoon te maken. Verder zijn deze verschillende diningsets onderhoudsarm en in de meeste gevallen weerbestendig.

De merken van de diningsets in wit

De verschillende witte dinersets zijn afkomstig van een tweetal merken: Tuindeco en Supper Club. Het merk Tuindeco is een bekend en veel voorkomend merk voor tuin artikelen. Het merk is namelijk al vanaf 1993 importeur en exporteur van vele tuin artikelen. De witte dinersets van Tuindeco zijn voorzien van een half jaar garantie.

De tuin artikelen van Supper Club worden geassocieerd als stijlvol en luxe. Zo ook de witte dinersets van Supper Club. Deze beschikken over kwalitatieve materialen en de diningsets worden met veel zorg geproduceerd. Bij de Supper Club witte diningsets is een garantie van 2 jaar actief.

4-, 6- of 8-persoons witte dinersets

De witte dinersets maken het mogelijk om heerlijk met het gezin in de tuin te eten. Deze diningsets zijn namelijk geschikt voor 4, 6 of 8 personen. Bij de 4-persoons witte diningsets bevinden alle stoelen zich aan de twee lange zijden van de tafel of, in het geval van een vierkante tafel, aan alle vier zijden van de tafel. Bij de 6- persoons dinersets is de tafel ruim genoeg om alle stoelen aan de lange zijde te plaatsen. Wanneer je met meer personen bent is het altijd mogelijk om de twee korte kanten ook nog te gebruiken. Wanneer dit het geval is spreken we van een 8-persoons witte dinerset. Bij deze dinersets is namelijk ruimte om 2x 3 stoelen aan de lange zijden te plaatsen en de overige stoelen aan de korte zijden.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding