Dining & dinersets van kunststof

Om buiten in de tuin lekker te kunnen dineren of lunchen is een dinerset van kun... Lees meer

Om buiten in de tuin lekker te kunnen dineren of lunchen is een dinerset van kunststof zeer geschikt. Bij TuinXXL vindt je kunstsof dinersets in verschillende soorten en kleuren. En voor welke je voorkeur ook uitgaat, elke diningset van kunststof heeft de volgende voordelen:

  • Onderhoudsarm en weerbestendig
  • Gemakkelijk te monteren
  • Stijlvolle uitstraling  

Lees meer informatie en advies over diningset kunststof

catId-2027;type-category-productlist;kunststof;sku-150305;sku-;sku-230057;sku-150304;sku-;sku-150303;sku-;sku-150302;sku-

Kleur en uitstraling van de kunststof diningset

Ongeacht over welke kleur de diningset beschikt, is een kunststof diningset erg stijlvol. Maar over welke kleuren kan een kunststof dinerset nu eigenlijk beschikken en welke uitstraling hoort daarbij? Bij een kunststof dinerset kan er gekozen worden voor twee kleuren: grafiet en Cappuccino. Van deze kleuren is grafiet de meest donkere kleur en cappuccino de lichtste kleur. 

De kleur grafiet zegt nu wellicht nog niet heel veel, vandaar dat je hier duidelijk wordt gemaakt wat grafiet nu eigenlijk uitstraalt. Grafiet is een grijs getinte kleur die opvalt in de tuin. Verder geeft grafiet in de tuin een warme uitstraling.

Cappuccino is net als grafiet een grijsachtige kleur, maar dan wat lichter. Bij het gebruiken van Cappuccino in de tuin kunnen vele variatiemogelijkheden worden toegepast. Een kunststof diningset in cappuccino wordt geassocieerd met een stoer en stijlvolle kleur en is daarom uitstekend bruikbaar buiten in de tuin.

Diningset van kunststof voor 4 of 6 personen

Bij de dinersets van kunststof kan geluncht of gedineerd worden met 4 of 6 personen. Bij de 4-persoons kunststof dinersets bevinden de stoelen zich aan de twee lange zijden van de tafel. In het geval van een 6-persoons dinerset is er ruimte voor vier stoelen aan de lange zijden en twee stoelen aan de twee korte zijden.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding