Dining & dinersets van aluminium

Bij TuinXXL heb je de keuze uit verschillende diningsets van aluminium. Zo kun j... Lees meer

Bij TuinXXL heb je de keuze uit verschillende diningsets van aluminium. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor diningsets in verschillende kleuren en hoogtes. Voor welke diningset je ook kiest, met één van de aluminium diningsets kun je optimaal genieten van je lunch of diner buiten in de tuin. Wat dacht je er namelijk van om lekker aan te schuifen bij een barbeque met een aluminium stoel inclusief kussens? Bekijk dus snel het diverse assortiment.

Lees meer informatie en advies over diningsets aluminium

14

14 artikel(en)

14 artikel(en)

14

14 artikel(en)

14 artikel(en)

catId-2024;type-category-productlist;aluminium;sku-332751;sku-150709;sku-;sku-333975;sku-;sku-150584;sku-;sku-150594;sku-;sku-150593;sku-;sku-333962;sku-;sku-150596;sku-;sku-333974;sku-;sku-150707;sku-;sku-333976;sku-;sku-333966;sku-;sku-333963;sku-;sku-150595;sku-

Verschillende kleuren en uitstralingen van een aluminium diningset

De aluminium diningsets zijn leverbaar in verschillende kleuren. Het gaat dan om grijs, wit, antraciet, zwart en bruin. Voor een lichte dinerset zijn de kleuren grijs en wit zeer geschikt. Deze kleuren hebben een stralende, ontspannen, maar ook tijdloze uitstraling. Wanneer een aluminium dinerset over een donkere kleur beschikt, hebben we het vaak over de kleuren zwart en antraciet. Deze kleuren hebben een drukke en stijlvolle uitstraling. Voor een diningset die niet te donker en ook niet te licht is, is de houtkleur een goed alternatief. Deze kleur kan vergeleken worden met bruin en heeft een echte houten uitstraling. Bij deze kleur is dan meestal de tafel in houtkleur en zijn de stoelen in een andere kleur.

Hoeveel personen kunnen gebruik maken van een aluminium dinerset?

De aluminium diningsets bestaan dus uit verschillende kleuren, maar voor hoeveel personen zijn de diningsets gemaakt? De aluminium diningsets van TuinXXL zijn geschikt voor 4, 6 of 8 personen. Bij de 4-persoons aluminium diningsets wordt gebruik gemaakt van vierkante tuintafels. In het geval van een 6-persoons of 8-persoons diningset wordt er in de meeste gevallen een rechthoekige tuintafel geleverd.

Eigenschappen aluminium

Aluminium is een geschikt en veel gebruikt materiaal voor een tuinset. Vooral het frame is vaak gemaakt van aluminium. De reden hiervan is dat aluminium een zeer sterk materiaal is. Een andere opvallende eigenschap van een aluminium diningset is dat deze licht van gewicht is ondanks dat het een sterk materiaal is. Tot slot zijn er twee kenmerken die niet onbesproken kunnen blijven: Een aluminium dinerset is weerbestendig en onderhoudsarm. Op de kussens na kan een dinerset van aluminium het hele jaar buiten blijven staan.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding