Wicker barsets: 4-delig, 5-delig of 6-delige sets

Kom tot een evenwichtige uitstraling in jouw tuin of terras met een complete wic... Lees meer

Kom tot een evenwichtige uitstraling in jouw tuin of terras met een complete wicker barset. De luxe uitstraling brengt tevens een gezellige sfeer met zich mee. Het huiselijke café idee kun je nu zelf naar jouw tuin halen. Of je nu een barset met vier of zes barkrukken wilt, bij TuinXXL.nl kun je kiezen uit een ruim assortiment. Er zit ongetwijfeld een geschikte barset voor je tussen.

Lees meer informatie en advies over wicker barsets

catId-2035;type-category-productlist;wicker;sku-150297;sku-147753;sku-429401;sku-1080437;sku-1080439;sku-1080436;sku-147666

Verschil in wicker barsets

Een barset van wicker bestaat uit comfortabele barkrukken en een fraaie bartafel met tafelblad van glas. De wicker bartafels van TuinXXL.nl kunnen aan de zijkanten open of gesloten zijn. En de barkrukken zijn verkrijgbaar met of zonder rugleuning. Hetzelfde geldt voor de kussens op de comfortabele krukken. Bij sommige barsets zitten weersbestendige kussens, maar eigenlijk zijn de wicker barkrukken al zo comfortabel dat je niet eens perse een kussen nodig hebt.

In onze webshop hebben wij de mooiste barsets voor jou geselecteerd van de merken SVG Outdoor, Supper Club en Tuindeco. Alle drie merken bieden hoogwaardige kwaliteit wicker barsets in prijscategorieën vanaf € 400,00. Voor ieder budget is dus een mooie barset verkrijgbaar. Ook zijn er prachtige bijpassende dienbladen voor jouw wicker barset.

De kleuren en vormen van een wicker barset

Wicker barsets zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Wil je graag met maximaal vier personen aanschuiven? Of heb je liever een barset voor zes personen? Nadat je het aantal zitplekken hebt vastgesteld, kun je nog kiezen uit een aantal prachtige kleurtinten. Een wicker barset bij TuinXXL.nl is verkrijgbaar in zwart, cappuccino, bruin, naturel of grijs.

Ook het wickerdraad heeft invloed op de vorm en uitstraling van een wicker barset. De sterke kunststofvezel kan voorkomen op barsets met een platte of ronde draad. Beide draden worden helemaal handmatig om een stevig aluminium frame gevlochten. Een vakman of -vrouw is maar liefst drie dagen bezig een wicker stoel af te maken. De techniek die zij hiervoor gebruiken zorgt ervoor dat wicker barsets een lange levensduur hebben en een fijn zitcomfort bieden. De ronde draad is minder gemakkelijk te vlechten dan de platte draad, deze vergt echt vakmanschap en daardoor is deze barset ook duurder in aanschaf.

Voordelen van een gevlochten barset

Een wicker barset heeft vele voordelen. Zo is een barset van wicker:

  • niet gevoelig is voor weersinvloeden;
  • UV-werend door een speciale beschermingslaag;
  • verkrijgbaar in vele kleurtinten;
  • onderhoudsvriendelijk;
  • recyclebaar en milieuvriendelijk;
  • aan te vullen met andere wicker meubels en accessoires;
  • en ook in combinatie met hout en aluminium erg mooi.
Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding