Allibert tuinsets

Allibert tuinsets van kunststof wicker-look

Ben jij op zoek naar een stijlvolle... Lees meer

Allibert tuinsets van kunststof wicker-look

Ben jij op zoek naar een stijlvolle tuinset? Bekijk dan deze tuinsets van Allibert! Deze tuinsets zijn stijlvol vormgegeven door kunststof wicker. Dit materiaal is makkelijk in onderhoud en licht in gewicht. Een tuinset bestaat vaak uit twee of meerdere stoelen met daarbij een bijpassende (salon)tafel. Op deze manier is je balkon of terras gelijk voorzien van een complete zithoek. Bekijk het assortiment of lees meer over de mogelijkheden met Allibert tuinsets. 

Lees meer informatie en advies

catId-1153;type-category-productlist;tuinsets;sku-150305;sku-;sku-150323;sku-230057;sku-150304;sku-;sku-150324;sku-230041;sku-147723;sku-150303;sku-;sku-150325;sku-150302;sku-

Over Allibert

Allibert is een merk dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van kwalitatieve tuinartikelen en bieden deze aan voor een aantrekkelijke prijs. Ze willen alleen maar perfecte tuinmeubelen leveren met maar liefst drie jaar garantie. 

Dit willen ze bereiken door een breed assortiment tuinmeubelen aan te bieden. Al deze tuinmeubelen zijn gemaakt van kunststof. Dit materiaal is erg geschikt om te gebruiken in de tuin. Het materiaal kan je op meerdere manieren verwerken, zodat je een gevarieerd aanbod tuinmeubelen kan ontwikkelen. Denk hierbij aan tuinmeubelen met wickerlook of een houtlook. Daarnaast is het materiaal onderhoudsarm en kan je met weinig onderhoud jaren lang genieten van jouw aankoop.

Allibert Outdoor heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring met het ontwikkelen van hoogwaardige kunststof tuinmeubelen. Tegenwoordig worden Allibert producten geproduceerd door Jardin Netherlands BV. Jardin is een onderdeel van Keter Group, een wereldwijd opererende organisatie die onder andere een uitgebreid assortiment tuinmeubelen aanbiedt. Binnen de Keter Group vallen een aantal toonaangevende merken waaronder Curver, Allibert, Jardin en Keter. Elk product wordt zorgvuldig ontworpen om duurzaamheid, een stijlvol design en functionaliteit te combineren. De Keter Group exploiteert 18 fabrieken en twee distributiecentra in negen landen, biedt werk aan meer dan 4.000 mensen en verkoopt in meer dan 100 landen. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland, Rijen wordt de gehele Europese markt bedient. 

Tuinset voor balkon of tuin

Bij Allibert kan je kiezen voor verschillende soorten tuinsets. Het voordeel van een tuinset is dat je gelijk een complete set hebt. Een tuinset komt vaak met comfortabele tuinstoelen en een bijpassende tafel. Je kan tuinsets in verschillende formaten krijgen. Heb je een balkon, kan je kiezen voor een balkonset bestaande uit twee stoelen en een bijpassende bijzettafeltje. 

Waner je beschikt over een riant terras kan je kiezen voor een diningset. Deze sets bestaan uit een lange eettafel, met daarbij bijpassende tuinstoelen. Aan deze set kan je genieten van de lekkerste barbecue gerechten terwijl je in de buitenlucht zit tijdens een zwoele zomerse dag.

Onderhoud van Allibert tuinsets

Allibert tuinsets zijn allemaal gemaakt van kwalitatief kunststof. Hierdoor kunnen de Allibert tuinsets het gehele jaar door buiten blijven staan. Felle zon, regen en wind hebben geen invloed op  de kwaliteit van het product. De tuinmeubelen kunnen uitstekend tegen verschillende weersomstandigheden.

Het materiaal is onderhoudsarm. Dit betekent dat je met minimaal onderhoud jaren lang kan genieten van de Allibert tuinset. Af en toe een doekje over de meubel kan al voldoende zijn. Als je de ruimte hebt, adviseren wij om de meubels binnen te plaatsen gedurende de winterperiode. Op deze manier weet je zeker dat de meubels mooi blijven en dat je er elke lente en zomer weer van kan genieten.

Bezorging van Allibert tuinsets

Allibert tuinsets worden vaak compleet of in losse panelen geleverd. In het laatste geval is het vaak slechts een kwestie van delen aan elkaar klikken totdat je een compleet meubel hebt.

Allibert bestellingen worden daarom vaak in grote dozen vervoerd, waar het complete artikel in zit. Of de levering bestaat uit verschillende dozen die samen één pakket maakt. 

Wanneer je iets via TuinXXL.nl bestelt, hoef je niet te sjouwen met je nieuwste aankoop. Wanneer je bij ons besteld wordt de bestelling gewoon thuis bezorgt. Dit scheelt voor jou een hoop gedoe en geeft een stuk meer rust. Het mooiste is nog wel; vaak is bezorgen gratis! Waarom dan nog moeilijk doen in een winkel? Bekijk het complete assortiment en ontdek de mogelijkheden.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding