Boombanken in een ronde vorm van hout

Een boombank is een bank die volledig om een boom kan worden geplaatst. De bank ... Lees meer

Een boombank is een bank die volledig om een boom kan worden geplaatst. De bank heeft dus een ronde vorm en beschikt over een rugleuning maar niet over een armleuning. Bij TuinXXL kun je kiezen uit een assortiment met houten boombanken. Het hout geeft de uitstraling van de prachtige boom in de tuin extra weer en daarom draagt een boombank een extra steentje bij aan de inrichting van je tuin.

Lees meer informatie en advies over boombanken

3

3 artikel(en)

3 artikel(en)

3

3 artikel(en)

3 artikel(en)

catId-1841;type-category-productlist;boombanken;sku-150972;sku-150973;sku-150974

Houten boombanken

Net als dat een boom van hout is, is een boombank ook van hout gemaakt. Om precies te zijn van grenen, hardhout of teakhout. Hout is namelijk onder te verdelen in vele verschillende soorten. De boombanken van TuinXXL zijn leverbaar in drie van deze soorten. Grenen is één van deze houtsoorten. Een boombank van grenen is te herkennen aan een fijne nerf en een rechte draad. Verder heeft het een lichte uitstraling die goed past bij al het groen in de tuin. Een strakke look en een duurzaam design zijn eigenschappen van een hardhouten boombank. Verder beschikt een boombank van teak over een lichtbruine kleur en heeft het, in vergelijking met de andere boombanken, een echte houtlook en hout achtige kleur. Dit komt doordat het materiaal droog is en gemakkelijk te schaven valt.

Boombanken van Tuindeco

Bij TuinXXL kun je terecht voor verschillende boombanken die allemaal afkomstig zijn van het merk Tuindeco. Het merk is al sinds 1993 actief bezig met tuinartikelen en maakt onder andere gebruik van hoogwaardig wicker en hout voor het maken van de tuinartikelen. De boombanken zijn onderhoudsarm en kunnen het hele jaar door buiten staan, maar ondanks dat beschikken ze ook nog over een half jaar garantie.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding