High Dining loungesets met hoge zit, tafel & rugleuning

Lijkt het je wat om op een mooie zomerdag lekker buiten te gaan dineren? Een hig... Lees meer

Lijkt het je wat om op een mooie zomerdag lekker buiten te gaan dineren? Een high dining loungeset is zeer geschikt om te dineren in je tuin, op je terras of op je balkon. Buiten het gegeven dat de high dining loungeset bedoeld is voor het dineren, kun je er ook heerlijk op relaxen. Met een high dining loungeset kun je dus op elk moment van de dag optimaal genieten in je tuin, op je terras of op je balkon.

Lees meer informatie en advies over high dining loungesets

4

4 artikel(en)

4 artikel(en)

4

4 artikel(en)

4 artikel(en)

catId-1817;type-category-productlist;high-dining-loungesets;sku-148021;sku-147656;sku-147657;sku-150370

Kenmerken

Een high dining loungeset kenmerkt zich door de hogere zit, hogere rugleuning en een hoge tafel. Deze kenmerken zijn bedoeld om het dineren in je tuin, op je terras of op je balkon zo comfotabel mogelijk te maken. De bank met hogere zit en hogere rugleuning kan ook prima als loungebank worden gebruikt voor het relaxen. Alle high dining loungesets van TuinXXL zijn gemaakt van Wicker. Het voordeel van Wicker is dat het een stevig, maar ook licht van gewicht materiaal is en dus gemakkelijk te verplaatsen is. Verder heeft Wicker een zeer luxe uitstraling wat perfect bij een high dining loungeset past.

Luxe comfort

Een high dining loungeset beschikt over zeer dikke en zachte kussens op de bank die een hoge zit en hoge rugleuning heeft. Deze dikke en zachte kussens geven de high dining loungeset extra comfort. Het is voor de loungeset wel van belang om de kussens op te bergen op niet-zomerse dagen in bijvoorbeeld een kussenbox. Als de kussens worden opgeborgen heeft de high dining loungeset met minimale onderhoud een lange levensduur. Sterker nog, de high dining loungeset kan het hele jaar buiten blijven staan zonder onderhoud. Deze lange levensduur komt mede door het stevige Wicker waar de loungeset van is gemaakt. Voor nog wat extra comfort beschikken sommige high dining loungesets over een glasplaat op de tafel of een hocker. Een hocker is een zit zonder (rugleuning). 

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding