Loungesets aluminium

Om tot rust te komen in je tuin of op je balkon is een aluminium loungeset zeer ... Lees meer

Om tot rust te komen in je tuin of op je balkon is een aluminium loungeset zeer geschikt. TuinXXL beschikt over verschillende soorten aluminium loungesets waarmee je optimaal kunt genieten in je tuin of op je balkon. De verschillende aluminium loungesets zijn gemaakt voor vijf, zes of zeven personen.

Lees meer informatie en advies

catId-1126;type-category-productlist;loungesets;sku-150509;sku-150517;sku-150502;sku-196981;sku-;sku-201549;sku-196980;sku-;sku-150613;sku-;sku-196973;sku-;sku-230066

Verschillende vormen aluminium loungesets

De aluminium loungesets kunnen op verschillende manieren worden onderverdeeld. Bijvoorbeeld het aantal personen: 5-,6- of 7-persoons. Maar het belangrijkste onderscheid is eigenlijk de vorm van de loungesets. Voor de aluminium loungesets kunnen we onderscheid maken tussen twee vormen:

Een loungeset met een hoekbank beschikt over een hoek van 90 graden in het midden van de bank. Met een hoekbank is het mogelijk om heerlijk onderuit te hangen en volledig tot rust te komen. Bij een enkele aluminium loungeset met een hoekbank beschikt de loungeset ook over een stoel. Een loungeset met een stoel-bank combinatie wordt geleverd met één bank voor twee of drie personen of een hoekbank voor vijf personen, één of twee stoelen en een tuintafel. Met deze combinatie kun je ervoor kiezen om op een stoel te hangen of onderuit te zakken op een loungebank.

Merk van de aluminium loungesets

De aluminium loungesets zijn afkomstig van het merk Supper Club. Dit merk staat voor hoge kwaliteit en geeft twee jaar garantie op de loungesets. Door de hoge kwaliteit van Supper Club kan een aluminium loungeset tegen een stootje. Wanneer je een aluminium loungeset van Supper Club besteld hoef je deze niet in elkaar te zetten, dit wordt van te voren voor je gedaan. Wel is het mogelijk dat je zelf sommige onderdelen nog even extra vast moet zetten. Naast aluminium biedt Supper Club ook artikelen aan van Wicker en hout. 

Aluminium eigenschappen

Aluminium wordt gezien als een sterk materiaal. Om deze reden is het frame van een loungeset gemaakt van aluminium. Door de sterkte beschikken de aluminium loungesets over een relatief lange levensduur. Tijdens deze lange levensduur hoeft de loungeset van weinig onderhoud voorzien te worden. 

Andere belangrijke eigenschappen van aluminium is dat het materiaal weersbestendig en licht van gewicht is. Het is dus mogelijk om een aluminium loungeset het hele jaar door buiten te laten staan, maar heb je toch liever de loungeset overdekt staan bij (zware) neerslag, dan kan je de loungeset gemakkelijk verplaatsen.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding