Allibert loungeset van kunststof wicker-look

Allibert loungeset

Vind je het ook zo fijn om ongestoord in eigen tuin te genieten van de buitenl... Lees meer

Allibert loungeset

Vind je het ook zo fijn om ongestoord in eigen tuin te genieten van de buitenlucht? Loungen is tegenwoordig dé manier om dit te doen. Allibert helpt je graag ontspannen. In een Allibert loungeset kun je lekker onderuitzakken na een lange werkdag of in uw welverdiende vakantie. De comfortabele loungesets zijn van zeer hoge kwaliteit en brengen de gezellige woonkamersfeer perfect mee naar buiten.

Deze huiselijke sfeer komt mede door de prachtige wicker-look. Allibert loungesets van hoogwaardige kunststof worden namelijk gemaakt met een wicker design. Het materiaal van de Allibert loungeset is daarnaast bestand tegen weersinvloeden en kunnen ieder seizoen buiten blijven staan.

Lees meer informatie en advies

17

17 artikel(en)

17 artikel(en)

17

17 artikel(en)

17 artikel(en)

catId-1126;type-category-productlist;loungesets;sku-147721;sku-230060;sku-147702;sku-147701;sku-147707;sku-147720;sku-147719;sku-230059;sku-147716;sku-147699;sku-230038;sku-230058;sku-230044;sku-230043;sku-150044;sku-230042;sku-147700

Wicker look in jouw Allibert loungeset

Een loungeset van Allibert wordt gemaakt met een wicker look. Wellicht heb je al eens gehoord van dit materiaal of heb je het al eens voorbij zien komen. Echte wicker wordt vaak vergeleken met rotan, maar heeft veel meer kwalitatieve eigenschappen. Wicker is te onderscheiden in een ronde en platte gevlochten draad. De ronde draad vereist een staaltje vakmanschap, en is dus ook duurder in aanschaf. Bij Allibert wordt de loungeset samengesteld met hoogwaardige kunststof dat net lijkt alsof het van wicker is. Door de kwalitatieve kunststof is jouw Allibert loungeset bestendig tegen weersinvloeden als zon, regen en vorst. Dit betekent dat de loungesets van Allibert niet gevoelig zijn voor zowel hoge als lagere temperaturen. Dit maakt kunststof het perfecte materiaal om Allibert loungesets van te maken.

Een Allibert loungeset heeft ook als voordeel dat het in verschillende kleuren beschikbaar is. TuinXXL.nl biedt bijvoorbeeld Allibert loungesets met de wicker-look aan in zwart- en bruintinten. Ook voor jouw tuin is een mooie Allibert loungeset te vinden!

Het onderhouden van uw Allibert loungeset

Een Allibert loungeset is gemakkelijk te onderhouden. Het is natuurlijk niet te voorkomen dat jouw loungeset van Allibert vies wordt, hij staat tenslotte buiten. Met een tuinslang kan vuil weggespoeld worden. Iets minder gemakkelijke vlekken kunnen met een sopje schoongemaakt worden. Een beetje allesreiniger erbij en boenen maar!

Wie is Allibert?

En wie is Allibert nou eigenlijk? Allibert tuinmeubelen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Allibert maakt de loungesets van gerecycled materiaal. Hiermee willen ze hun ecologische afdruk beperken.

Loungesets van Allibert zorgen voor een groot gemak voor consumenten. Er zijn ruime keuzes te maken uit meubels, materialen en kleuren. De stijl van Allibert loungesets is eindeloos te combineren. Hierdoor kun je onbezorgd genieten van het buitenleven in uw eigen stijl.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding