Tuinmeubelen van Keter

Keter biedt een gevarieerde aanbod tuinmeubelen. Of je nu op zoek bent naar een ... Lees meer

Keter biedt een gevarieerde aanbod tuinmeubelen. Of je nu op zoek bent naar een tuinset, tuintafel, tuinbank of opbergbox, grote kans dat je met Keter kan slagen. De tuinmeubelen zijn gemaakt van kwalitatief kunststof. Dit heeft als voordeel dat dit materiaal onderhoudsarm is en makkelijk schoon te houden is. Hierdoor kan jij met minimale inspanning maximaal ontspannen. Bekijk het riante aanbod tuinmeubelen of lees meer op de tuinmeubelen van Keter. 

Lees meer informatie en advies

catId-1087;type-category-productlist;tuinmeubelen;sku-148646;sku-230036;sku-230045;sku-148663;sku-230080;sku-148657;sku-148659;sku-230064;sku-148658;sku-148647;sku-148642;sku-230035;sku-230062;sku-148656;sku-230063

Over Keter

Keter Plastic is een groot toonaangevende fabrikant en verkoper van op kunststof gebaseerde tuinproducten voor de consument. Elk Keter product is zorgvuldig ontworpen om de duurzamheid van kunststof te combineren met een aantrekkelijk ontwerp en ongeëvenaarde functionaliteit. Bij producten van Keter kan je denken als kunststof tuinmeubelen, buitenberging, gereedschapopslagen meer. Alles om het comfort en gemak in de tuin te vergroten. 

Keter streeft alleen naar het beste kwaliteit en voor de meest doordachte producten. Dit zie je ook terug in de garantievoorwaarden. Op elk Keter product ontvang je namelijk twee jaar garantie. Zo kan jij in alle rust genieten van de loungeset, tuinbank of opbergbox. De tuinproducten zijn allemaal gemaakt van kunststof. Dit heeft als voordeel dat de producten veelal lichtgewicht zijn en dat je deze eenvoudig schoon kan maken. 

Keter Plastic producten worden geproduceerd door Jardin Netherlands BV. Jardin is een onderdeel van Keter Group, een wereldwijd opererende organisatie die onder andere een uitgebreid assortiment tuinmeubelen aanbiedt. Binnen de Keter Group vallen een aantal toonaangevende merken waaronder Curver, Allibert, Jardin en Keter. Elk product wordt zorgvuldig ontworpen om duurzaamheid, een stijlvol design en functionaliteit te combineren. De Keter Group exploiteert 18 fabrieken en twee distributiecentra in negen landen, biedt werk aan meer dan 4.000 mensen en verkoopt in meer dan 100 landen. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland, Rijen wordt de gehele Europese markt bedient. 

De tuinmeubelen van Keter

Keter heeft een gevarieede aanbod tuinnmeubelen. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten categorieën. De volgende categorieën Keter tuinmeubelen vind je op TuinXXL:

Onderhoud van Keter tuinmeubelen

Keter tuinartikelen zijn allemaal gemaakt van kwalitatief kunststof. Hierdoor kunnen de Keter tuinmeubelen het gehele jaar door buiten blijven staan. Felle zon, regen en wind hebben geen invloed op  de kwaliteit van het product. De tuinmeubelen kunnen uitstekend tegen verschillende weersomstandigheden.

Het materiaal is onderhoudsarm. Dit betekent dat je met minimaal onderhoud jaren lang kan genieten van de Keter tuinmeubel. Af en toe een doekje over de meubel kan al voldoende zijn. Als je de ruimte hebt, adviseren wij om de meubels binnen te plaatsen gedurende de winterperiode. Op deze manier weet je zeker dat de meubels mooi blijven en dat je er elke lente en zomer weer van kan genieten.

Levering van de tuinmeubelen

Keter tuinartikelen worden vaak compleet of in losse panelen geleverd. In het laatste geval is het vaak slechts een kwestie van delen aan elkaar klikken totdat je een compleet meubel hebt.

Keter bestellingen worden daarom vaak in grote dozen vervoerd, waar het complete artikel in zit. Of de levering bestaat uit verschillende dozen die samen één pakket maakt. 

Wanneer je iets via TuinXXL.nl bestelt, hoef je niet te sjouwen met je nieuwste aankoop. Wanneer je bij ons besteld wordt de bestelling gewoon thuis bezorgt. Dit scheelt voor jou een hoop gedoe en geeft een stuk meer rust. Het mooiste is nog wel; vaak is bezorgen gratis! Waarom dan nog moeilijk doen in een winkel? Bekijk het complete assortiment en ontdek de mogelijkheden.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding