Bewonen assortiment

Stofey tuinhaarden

Een stoere tuinhaard met een strak ontwerp. Zo kan je de Stofey RVS tuinhaarden wel omschrijven. Door de grote RVS vuurton en de dikke schoorsteen kan je niet om deze tuinhaard heen. Dit is een absolute eyecatcher voor in de tuin. Kies je voor de cleane RVS look of ga je voor een matzwarte tuinhaard? Bekijk het assortiment of lees meer over Stofey tuinhaarden.

Lees meer informatie en advies

5

5 artikel(en)

5 artikel(en)

5

5 artikel(en)

5 artikel(en)

catId-1170;type-category-productlist;tuinhaarden;sku-152468;sku-152472;sku-152473;sku-152475;sku-152476

Over Stofey

Stofey is een Nederlands bedrijf dat zich vestigd in het Friese Grouw. Het bedrijf houdt van mooie en zuivere producten met hoogwaardige kwaliteit. Ze wilden een product dat tientallen jaren mee gaat en recyclebaar moet zijn. Daarom kwamen ze met de Stofey tuinhaarden.

De Stofey tuinhaarden worden gemaakt van Rvs vaten en dienen als basis voor de haarden. Deze rvs vaten worden met de hand omgebouwd tot de rvs tuinhaarden. De schoorsteen, tevens van rvs, wordt vervolgens op het vat geplaatst. Het eindresultaat is een schitterende Stofey tuinhaard.

Verschillende soorten modellen 

Bij Stofey kan je kiezen uit verschillende soorten tuinhaarden. Je hebt keuze uit de Stofey tuinhaard L, Stofey tuinhaard XL en de Stofey tuinhaard XL+. In de basis zijn de modellen gelijk aan elkaar. Het verschil zit in de grote van het vat en van de schoorsteen. Bij de L en de XL is alleen de ton verschillend in grote. Bij de Stofey tuinhaard XL+ heb je naast een groter vat ook een extra lange schoorsteen. Zo weet je zeker dat je nooit in de rook zal zitten.

Daarnaast heb je bij Stofey ook keuze uit verschillende kleuren. Je kan kiezen uit het cleane uiterlijk van de RVS kleur. Daarnaast kan je kiezen voor een matzwarte Stofey rvs tuinhaard. 

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding