Bewonen assortiment

Tuinhaarden Roestvaststaal (RVS)

Ben jij op zoek naar en stoere en robuuste tuinhaard? Dan is een roestvaststaal, of RVS, tuinhaard wel iets voor jou! Door het mooie materiaal krijgt de tuinhaard een geheel eigein uiterlijk. Hoe vaker je een RVS tuinhaard gebruikt, hoe mooier deze wordt. Lees meer over roestvaststalen tuinhaarden of bekijk het assortiment.

Lees meer informatie en advies

5

5 artikel(en)

5 artikel(en)

5

5 artikel(en)

5 artikel(en)

catId-1170;type-category-productlist;tuinhaarden;sku-152468;sku-152472;sku-152475;sku-152476;sku-152473

Voordelen van een tuinhaard van roestvaststaal

Misschien vroeg je het jezelf al af: wat zijn de voordelen van een RVS tuinhaard? Een RVS tuinhaard heeft een aantal grote voordelen tegenover een betonnen of metalen tuinhaard.

Ten eerste is een tuinhaard van roestvaststaal erg licht in gewicht. Het materiaal RVS is namelijk niet zwaar. Hierdoor kan je een tuinhaard van RVS makkelijk verplaatsen naar een ander gedeelte van de tuin of terras. De meeste RVS tuinhaarden hebben daarom ook stevige handvaten of soms zelfs wielen. Dit vergroot het gemak van het verplaatsen van de haard.

Een ander groot voordeel van een roestvaststalen tuinhaard; de kans op roest is veel kleiner. Roestvaststaal heeft de eigenschap dat er zeer weinig roest op komt. Door de chromen bovenlaag heeft roest bijna geen kans op een RVS tuinhaard. Hierdoor kan je veel langer genieten van de tuinhaard.

Het verkleuren van RVS tuinhaarden

Vanaf het eerste gebruik zullen door het warm stoken de zilverkleurige rvs tuinhaarden langzaam veranderen in diverse kleuren: blauw, paars, bruin, koperkleurig. Behalve de koel blijvende onderdelen zoals bijvoorbeeld het handvatten of voetstuk. Dit is een eigenschap die hoort bij een RVS tuinhaard. Wanneer je dit liever niet hebt maar toch een RVS tuinhaard wilt, kan je kiezen voor een zwarte RVS tuinhaard. De zwarte tuinhaarden van RVS zullen dit kleurverschil niet krijgen en blijven gewoon zwart.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding