Tuinhaard met deur voor extra bescherming

Ben jij dol om een vuurtje te stoken? Maar wil je geen rondvliegende vonken of v... Lees meer

Ben jij dol om een vuurtje te stoken? Maar wil je geen rondvliegende vonken of vallende brandende houtblokken? Dan is een tuinhaard met deur iets voor jou! Deze tuinhaarden zijn allemaal voorzien van een deur, zodat er niet iets uit kan vallen. Dus nu kan je rustig een vuurtje stoken zonder rondvliegende vonken en zonder vallende blokken hout. Bekijk het aanbod tuinhaarden met deur en geniet straks onbezorgd van een lekker brandend vuurtje. 

Lees meer informatie en advies

catId-1170;type-category-productlist;tuinhaarden;sku-147866;sku-150051;sku-152456;sku-1343000;sku-333701;sku-152453;sku-147872;sku-152457

Voordelen van een tuinhaard met deur

Wanneer je kiest voor een tuinhaard met deur, profiteer je van een aantal voordelen. Door het deurtje in de tuinhaard kan er simpelweg moeilijk iets uit vallen. Hierdoor hoef je niet steeds om je heen te kijken op bijvoorbeeld rondvliegende vonken.

Rondvliegende vonken tijdens een vuurtje is misschien wel ergenis nummer één. Deze vonken vliegen altijd ongecontroleerd rond en belanden op de meest vervelende plekken. Denk hierbij aan kledingstukken waar gaten in komen, kleine brandplekjes op je arm of benen enzovoorts. Een deurtje in de tuinhaard verminderd het aantal rondvliegende vonken drastisch. Hierdoor kan jij in alle rust heerlijk genieten van het vuur. 

Een deur in de tuinhaard voorkomt ook dat er geen brandende blokken hout uit de tuinhaard kunnen vallen. Dit wil wel eens gebeuren bij een reguliere tuinhaard. Wanneer een brandend blok valt is het vaak lastig om deze weer op het vuur te plaatsen. Daarnaast ontstaan er roetplekken op het terras of gazon. Met een tuinhaard met kunnen de blokken er niet uit vallen en blijft het terras of gazon netjes zonder lelijke plekken.

Tuinhaarden met schoorsteen

Een bijkomend voordeel van een tuinhaard met deur is dat de tuinhaard dan vaak een schoorsteen heeft. Hierdoor kan de rook goed afgevoerd worden en waait de rook mooi over het terras heen. Hierdoor zit je zelf niet in de vieze rook. Wil je toch liever een tuinhaard met schoorsteen zonder deurtje? Bekijk dan het assortiment tuinhaarden met schoorsteen

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding