Esschert Design tuinhaarden

Esschert Design

Bij een tuinhaard van Esschert Design kun je op koelere avonden heerlijk opwar... Lees meer

Esschert Design

Bij een tuinhaard van Esschert Design kun je op koelere avonden heerlijk opwarmen aan het knisperende vuur. Binnen een handomdraai is een fijne warmte en sfeer in jouw tuin gecreëerd waarin je urenlang van het buitenleven kunt genieten. De trendy collecties van Esschert Design tuinhaarden bestaan uit tuinhaarden van cortenstaal en zwart metaal. Bekijk snel de tijdloze en stijlvolle modellen in de webshop van TuinXXL.nl! Wij zijn een exclusieve verkoper van prachtige Esschert Design producten.

 

Lees meer informatie en advies

catId-1170;type-category-productlist;tuinhaarden;sku-147866;sku-147871;sku-147872;sku-150367;sku-147868;sku-147878

Een Esschert Design tuinhaard corten

Esschert Design biedt tuinhaarden van het populaire cortenstaal aan. Corten heeft een bijzondere eigenschap. In de staallegering is koper verwerkt wat ervoor zorgt dat een tuinhaard corten niet door zal roesten. Als het ware vormt er zich een oxidatie laag over de tuinhaard, welke de haard beschermt en afsluit. Dit maakt een Esschert Design tuinhaard corten erg duurzaam. Uiteraard maakt de bruine roestkleur de tuinhaarden een ware eyecatcher!

Een Esschert Design tuinhaard metaal

Naast mooie tuinhaarden van cortenstaal, heeft Esschert Design ook prachtige modellen van metaal. Deze fraai ontworpen collectie is in de zwarte kleur uitgevoerd. Deze zwarte lak is bestemd tegen hitte en beschermd de tuinhaard tegen roesten. Daarnaast geeft de zwarte kleur een ontzettend stijlvolle uitstraling aan de tuinhaarden. Het gietijzer waarvan deze haarden zijn gemaakt is zwaar van gewicht. Dit maakt een Esschert Design tuinhaard metaal ook nog eens erg degelijk.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding