Tuinhaarden van beton met BBQ rooster

Op zoek naar een robuuste tuinhaard in Zuid-Europese stijl? Ons assortiment... Lees meer

Op zoek naar een robuuste tuinhaard in Zuid-Europese stijl? Ons assortiment bestaat uit een aantal tuinhaarden van beton van het merk Buschbeck. Deze tuinhaarden zijn gemaakt van massief beton en zijn door-en-door gekleurd, waardoor hij jarenlang de kleur vast zal houden. In het beton zitten onderdelen van gewapend beton om betonnen terrashaard nog sterker te maken.

Lees meer informatie en advies

catId-1170;type-category-productlist;tuinhaarden;sku-147818;sku-147824;sku-147814;sku-147810;sku-147811;sku-147812;sku-147820

Barbecueen op een betonnen terrashaard?

Onze betonnen terrashaarden zijn voorzien van een grillrooster, waardoor je de haard kunt gebruiken voor de warmte, maar je kunt er ook heerlijk op barbecueen. Of gebruik de Buschbeck Grillbar Venedig om met je vrienden rondom de haard te staan.

Betonnen tuinhaard zelf schilderen?

Wil je de tuinhaard na aankoop nog zelf schilderen? Dit is geen enkel probleem. Dit is namelijk een veelvoorkomende wens en daar heeft dit merk rekening mee gehouden. Je kan de betonnen haard schilderen of voorzien van een sierpleister. Met uitzondering van de mantel kun je de haard behandelen. Impregneren is daarentegen niet nodig.

Wel vervalt na de schilderen en andere behandelingen de garantie.

Hoe wordt een tuinhaard van beton geleverd?

De haarden zijn loodszwaar, maar daarom worden deze ook gratis bij je thuis geleverd. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Wel leveren we enkel tot de voordeur en zul je de terrashaard zelf m.b.v. een steekkar en een aantal personen op de gewenste plek moeten brengen.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding