2L Home & Garden tuinhaarden

Kan jij ook zo genieten van de tuin en vind je het ook zo fijn om lekker buiten ... Lees meer

Kan jij ook zo genieten van de tuin en vind je het ook zo fijn om lekker buiten te zijn? Dan zijn de 2L Home & Garden terrashaarden en tuinhaarden misschien wat voor jou! Je hebt bij de tuinhaarden keuze in verschillende vormen, soorten en prijzen. Ga je voor een klein gezellig tuinhaardje of kies je de grote opvallende tuinhaard? Er is voor ieder persoon en voor elke tuin wat wils. Bekijk het assortiment en lees meer over het merk 2L Home & Garden.

Lees meer informatie en advies

catId-1170;type-category-productlist;tuinhaarden;sku-152478;sku-152493;sku-152510;sku-152501;sku-152483;sku-152479;sku-152509;sku-152480;sku-152485;sku-159569;sku-152511

Wie zijn 2L Home & Garden?

2L Home & Garden wil sfeervolle tuin artikelen aanbieden om van jou tuin een thuis te maken. Dit doet 2L Home & Garden door middel van het ontwerpen en aanbieden van een fris en vernieuwende producten. Ze bieden een breed assortiment tuinproducten aan. Denk hierbij aan tuinhaarden, vuurschalen, vuurkorven, terrasverwarmers, houtopslag en meer. 

De 2L Home & Garden tuinhaarden zijn door hen zelf ontworpen en proberen altijd een fris resultaat neer te zetten. Daarom is ook keuze uit verschillende soorten tuinhaarden. Wil je een heel strak model of juist een speels vormgegeven tuinhaard. De 2L Home & Garden tuinhaarden zijn in verschillende maten, vormen en prijzen verkrijgbaar.

2L Home & Garden is maatschappelijk verantwoord bezig door alleen natuurvriendelijke te produceren met verantwoorde grondstoffen. Bij 2L Home & Garden ben je ook zeker van kinderarbeid vrije producten. Dus naast de mooie producten is ook dit een goede reden om een 2L Home & Garden tuinhaard te kiezen.

Bestel een 2L Home & Garden tuinhaard eenvoudig via Tuinxxl.nl

Een tuinhaard via internet bestellen lijkt misschien wel een lastig karweitje. Want heb je eindelijk een keuze gemaakt welke tuinhaard je wilt bestellen, moet je uitvogelen hoe de bestelling bij jou in de tuin komt. Niet dus! Wanneer je via Tuinxxl.nl een tuinhaard van 2L Home & Garden besteld, wordt alles voor je geregeld. Wij zorgen er voor dat de bestelling op de juiste bestemming komt. En het mooiste is: je hoeft geen verzendkosten te betalen. Een tuinhaard van 2L Home & Garden via Tuinxxl.nl is namelijk altijd gratis verzonden. Doe je voordeel ermee en bekijk snel het aanbod tuinhaarden.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding