badkamer showroom Groningen
badkamer showroom Groningen

Reviews en beoordelingen over TuinXXL.nl

Klanten geven ons een 9.1


Op basis van 4244 beoordelingen.
98% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Anoniem

17 juli 2019

Via TuinXXL.nl
4
Pluspunten
Mooi assortiment.

Verbeterpunten
Bestelde 5-tal zwarte toiletborstels, maar kreeg 3 witte geleverd. Nu weer terugsturen, vervelend, verloren tijd.

Olaf
Apeldoorn

6 juli 2019

Via TuinXXL.nl
4
Verbeterpunten
Douchedeuren 100 x 100 blijken dat niet te zijn.

Bert
Zwolle

3 juli 2019

Via TuinXXL.nl
10
Pluspunten
Breed assortiment en snelle service

Bert beveelt ons aan
Anoniem

2 juli 2019

Via TuinXXL.nl
8
Deze klant beveelt ons aan
Hilly
Wijchen

30 juni 2019

Via TuinXXL.nl
10
Hilly beveelt ons aan
Jose
Ulft

30 juni 2019

Via TuinXXL.nl
9
Pluspunten
Goede service

Jose beveelt ons aan
Ruud
Den Helder

29 juni 2019

Via TuinXXL.nl
9
Pluspunten
Afhandeling en levering

Ruud beveelt ons aan
De Vries
Nijkerk

27 juni 2019

Via TuinXXL.nl
10
Pluspunten
Netjes verzonden en snel.
TOP.

De Vries beveelt ons aan
Henk
Eenrum

26 juni 2019

Via TuinXXL.nl
10
Pluspunten
Besteld en vlug geleverd !

Verbeterpunten
Geen verbeterpunten

Henk beveelt ons aan
Dennis
Dronten

26 juni 2019

Via TuinXXL.nl
10
Pluspunten
Super snelle levering en je word
Netjes op de hoogte gehouden.

Verbeterpunten
Geen

Dennis beveelt ons aan
Guus
Landgraaf

25 juni 2019

Via TuinXXL.nl
8
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs en kwaliteit is ook goed. Website is duidelijk, met alle noodzakelijke informatie

Guus beveelt ons aan
Saja
Nijmegen

25 juni 2019

Via TuinXXL.nl
9
Pluspunten
Goede service en niet duur

Verbeterpunten
Kan ik niet vinden

Saja beveelt ons aan
Rob
Den Helder

25 juni 2019

Via TuinXXL.nl
8
Rob beveelt ons aan
Anoniem

24 juni 2019

Via TuinXXL.nl
2
Verbeterpunten
Info klopt niet met verkocht product.

Lucas
Siddeburen

22 juni 2019

Via TuinXXL.nl
8
Pluspunten
Zeer snelle levering, sneller dan dat ze mij het tijdstip konden mailen

Verbeterpunten
Sneller mailen over het tijdstip van ontvangst.

Lucas beveelt ons aan
Bram
Apeldoorn

22 juni 2019

Via TuinXXL.nl
9
Pluspunten
Snelle levering en telefonisch goed bereikbaar!

Verbeterpunten
Geen

Bram beveelt ons aan
Alice

22 juni 2019

Via TuinXXL.nl
10
Pluspunten
Mooie producten, snelle levering, goede communicatie

Alice beveelt ons aan
Willem
Spijkenisse

21 juni 2019

Via TuinXXL.nl
10
Pluspunten
Super service, prima adviezen, goede prijzen

Willem beveelt ons aan
Daphne
Purmerend

21 juni 2019

Via TuinXXL.nl
8
Pluspunten
Goede service, zonder dat wij er zelf veel tijd en moeite in moesten steken.

Verbeterpunten
We hadden een wasmeubel besteld met wastafel, maar kregen alleen de onderkast. Maar nadat we dit gemeld hadden werd de wasbak alsnog zonder gedoe geleverd.

Daphne beveelt ons aan
J G B
Hellevoetsluis

21 juni 2019

Via TuinXXL.nl
9
Pluspunten
Beste prijzen beschikbaar op dat moment.

J G B beveelt ons aan
Monica
Scheveningen

21 juni 2019

Via TuinXXL.nl
8
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijke med.

Monica beveelt ons aan
P.H.
Veldhausen

20 juni 2019

Via TuinXXL.nl
9
Pluspunten
Duidelijke Website, bestelling gemakkelijk te plaatsen, levering nog vlotter dan toegezegd.

Verbeterpunten
Helaas, op dit moment zou ik het niet weten.

P.H. beveelt ons aan
Patrick
Affligem (Belgie)

20 juni 2019

Via TuinXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle levering en top producten.

Verbeterpunten
Doe zo verder!

Patrick beveelt ons aan
Klant
Nederland

19 juni 2019

Via TuinXXL.nl
10
Pluspunten
Snel en correcte levering

Klant beveelt ons aan
Niels

19 juni 2019

Via TuinXXL.nl
10
Pluspunten
Zeer correcte afhandeling!

Verbeterpunten
Helemaal geen!

Niels beveelt ons aan
Denise
Wilnis

18 juni 2019

Via TuinXXL.nl
9
Pluspunten
Goeie en snelle levering. Prijs -kwaliteit goed

Denise beveelt ons aan
Bart
Ambt delden

18 juni 2019

Via TuinXXL.nl
7
Pluspunten
Na een verkeerde levering, en een mail achteraan te hebben gestuurd, kwam het juiste product toch nog goed over!

Verbeterpunten
Als jullie de pakket dienst op pad sturen moet je hem wel het juiste product meegeven. Vervolgens moet je er zelf achteraan dat je het juiste product nog niet ontvangen hebt!

Bart beveelt ons aan
Daan
Tilburg

18 juni 2019

Via TuinXXL.nl
10
Pluspunten
Perfecte service voeg geregeld

Daan beveelt ons aan
Anoniem

18 juni 2019

Via TuinXXL.nl
10
Pluspunten
Alles keurig en snel afgehandeld.

Deze klant beveelt ons aan
Sjoerd
Abcoude

17 juni 2019

Via TuinXXL.nl
8
Sjoerd beveelt ons aan
Lees meer reviews over Bewonen op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Marcel
Terwolde

4 januari 2019
8
Pluspunten
Snelle levering, goed product.

Verbeterpunten
?

Marcel beveelt ons aan
Joris
Leiderdorp

16 november 2018
10
Pluspunten
Duidelijke site

Joris beveelt ons aan
Marian
Hoogeveen

25 september 2018
10
Marian beveelt ons aan
Jk
Mijdrecht

16 september 2018
9
Pluspunten
Product kon niet geleverd worden, op tijd een telefoontje gehad en binnen een paar dagen het bedrag terug op mijn rekening gehad,zo als het hoort dus niets op aan te merken.

Jk beveelt ons aan
Wilma
Gorssel

19 augustus 2018
9
Pluspunten
De boombank werd enthousiast ontvangen. Bezorging in goed overleg prima aan huis geleverd. Het was makkelijk in elkaar te zetten en staat erg mooi in onze tuin!

Wilma beveelt ons aan
Anoniem
Den Haag

19 augustus 2018
6
Pluspunten
Uitgebreide uitleg over product met binnen en buitenmaten

Verbeterpunten
Kijk waar prijsverlaging mogelijk is tov concurrenten

Deze klant beveelt ons aan
Loes
Eindhoven

15 augustus 2018
10
Pluspunten
Goede en snelle levering

Loes beveelt ons aan
Jolanda
Montfoort

9 augustus 2018
10
Pluspunten
Makkelijk bestellen, snelle levering

Jolanda beveelt ons aan
Anoniem

7 augustus 2018
8
Deze klant beveelt ons aan
Frans
Heemskerk

6 augustus 2018
10
Pluspunten
Snel, duidelijk, correct (bijzonder assortiment)

Frans beveelt ons aan
Lin
Zuid-Holland

1 augustus 2018
10
Pluspunten
Vandaag besteld en morgen al in huis. Product is zoals omschreven. Top service!

Verbeterpunten
Ga zo door! Een tevreden klant.

Lin beveelt ons aan
Fred
Westervoort

31 juli 2018
8
Pluspunten
Parasol is heel aangekomen en redelijk snel.

Verbeterpunten
Nog scherpere prijzen hanteren

Reactie
U haalt denk ik 2 winkels door elkaar heen. Wij hebben namelijk een parasol bij geleverd. Deze is volgens mij ook netjes op de aangegeven datum geleverd.


Fred beveelt ons aan
Geert
Veenendaal

27 juli 2018
8
Pluspunten
Eerste contact met tuinxxl is goed verlopen. Snelle levering van de bestelde producten.

Geert beveelt ons aan
Koos Janssens
Veendam

17 juli 2018
8
Pluspunten
Correcte levering.

Verbeterpunten
Geen

Koos Janssens beveelt ons aan
Janssen
Culemborg

16 juli 2018
9
Pluspunten
Keurig netjes geleverd

Verbeterpunten
Je kon kiezen welke dag je de bestelling wilt hebben maar werd pas 1 dag later geleverd als je een belofte doet moet je deze waarmaken

Janssen beveelt ons aan
Floris'Hand
Udenhout

13 juli 2018
9
Pluspunten
Uistekende service en komen de afspraken wat levering betreft perfect na. Chauffeur was zelfs bereid om op andere locatie de bestelde spullen af te leveren

Floris'Hand beveelt ons aan
Marjolein

13 juli 2018
3
Verbeterpunten
Product bleek op de afleverdatum beschadigd, geen vervangend exemplaar op voorraad. Aankoopbedrag zou teruggestort worden, maar dat gebeurde niet. Na ruim twee weken gebeld: creditering bleek niet correct afgehandeld in het systeem door medewerker. Als het goed is wordt het nu wel gestort.

Reactie
De terugbetaling was inderdaad blijven hangen maar gelukkig hebben wij dit na uw telefoontje snel kunnen rechtzetten.


Anoniem
Wassenaar

10 juli 2018
8
Pluspunten
Snelle en correte levering en afterpay mogelijkhied

Verbeterpunten
Beschermhoes bij het product aanbieden

Deze klant beveelt ons aan
Jaap

6 juli 2018
10
Pluspunten
Correcte snelle levering

Jaap beveelt ons aan
C.P.
Folsgare

5 juli 2018
8
Pluspunten
Snelle levering... goed op de hoogte gehouden van levering product.

Verbeterpunten
Geen

C.P. beveelt ons aan
Jan van Bemmel
Zutphen

4 juli 2018
9
Pluspunten
Alles van bestselling tot levering wordt correct uitgevoerd.

Verbeterpunten
Geen

Jan van Bemmel beveelt ons aan
Marianne
Spijkenisse

1 juli 2018
10
Marianne beveelt ons aan
Ton

30 juni 2018
10
Pluspunten
Zeer correct goede kwaliteit

Verbeterpunten
Gebruikte post bedrijf M.I.Z is niet correct in de uitvoering. Ik zou er geen gebruik van willin maken

Ton beveelt ons aan
Johan
Culemborg

21 juni 2018
5
Pluspunten
Levering goed.

Verbeterpunten
Product slecht.

Anita
Breda

20 juni 2018
10
Anita beveelt ons aan
Anoniem

18 juni 2018
10
Pluspunten
Levering is snel.
De klant wordt op de hoogte gehouden hoe laat de bezorging is. Erg prettig. Ga zo door!

Deze klant beveelt ons aan
Annet
Ravenstein

13 juni 2018
8
Pluspunten
Snelle en goede service, er was iets los bij onze nieuwe bbq, en het werd meteen goed opgelost.

Annet beveelt ons aan
Wendy
Hoofddorp

12 juni 2018
7
Pluspunten
Levering niet super snel, maar we op de aangeven dag geleverd.

Verbeterpunten
Instructie om de hoes te monteren of inelkaar te zetten ontbrak.

Wendy beveelt ons aan
Ten hove
Wezep

12 juni 2018
10
Ten hove beveelt ons aan
Frans van Grunsven
Harderwijk

11 juni 2018
10
Pluspunten
Voor bestelling heb ik telefonisch contact gehad en al mijn vragen zijn goed behandeld. De bestelling en levering verliep zoals was afgesproken. Dus ik ben een tevreden klant

Frans van Grunsven beveelt ons aan
Lees meer reviews over TuinXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Anoniem

17 juli 2019
4
Pluspunten
Mooi assortiment.

Verbeterpunten
Bestelde 5-tal zwarte toiletborstels, maar kreeg 3 witte geleverd. Nu weer terugsturen, vervelend, verloren tijd.

Olaf
Apeldoorn

6 juli 2019
4
Verbeterpunten
Douchedeuren 100 x 100 blijken dat niet te zijn.

Bert
Zwolle

3 juli 2019
10
Pluspunten
Breed assortiment en snelle service

Bert beveelt ons aan
Anoniem

2 juli 2019
8
Deze klant beveelt ons aan
Hilly
Wijchen

30 juni 2019
10
Hilly beveelt ons aan
Jose
Ulft

30 juni 2019
9
Pluspunten
Goede service

Jose beveelt ons aan
Ruud
Den Helder

29 juni 2019
9
Pluspunten
Afhandeling en levering

Ruud beveelt ons aan
Henk
Eenrum

26 juni 2019
10
Pluspunten
Besteld en vlug geleverd !

Verbeterpunten
Geen verbeterpunten

Henk beveelt ons aan
Dennis
Dronten

26 juni 2019
10
Pluspunten
Super snelle levering en je word
Netjes op de hoogte gehouden.

Verbeterpunten
Geen

Dennis beveelt ons aan
Saja
Nijmegen

25 juni 2019
9
Pluspunten
Goede service en niet duur

Verbeterpunten
Kan ik niet vinden

Saja beveelt ons aan
Rob
Den Helder

25 juni 2019
8
Rob beveelt ons aan
Anoniem

24 juni 2019
2
Verbeterpunten
Info klopt niet met verkocht product.

Bram
Apeldoorn

22 juni 2019
9
Pluspunten
Snelle levering en telefonisch goed bereikbaar!

Verbeterpunten
Geen

Bram beveelt ons aan
Alice

22 juni 2019
10
Pluspunten
Mooie producten, snelle levering, goede communicatie

Alice beveelt ons aan
Willem
Spijkenisse

21 juni 2019
10
Pluspunten
Super service, prima adviezen, goede prijzen

Willem beveelt ons aan
Daphne
Purmerend

21 juni 2019
8
Pluspunten
Goede service, zonder dat wij er zelf veel tijd en moeite in moesten steken.

Verbeterpunten
We hadden een wasmeubel besteld met wastafel, maar kregen alleen de onderkast. Maar nadat we dit gemeld hadden werd de wasbak alsnog zonder gedoe geleverd.

Daphne beveelt ons aan
J G B
Hellevoetsluis

21 juni 2019
9
Pluspunten
Beste prijzen beschikbaar op dat moment.

J G B beveelt ons aan
Monica
Scheveningen

21 juni 2019
8
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijke med.

Monica beveelt ons aan
P.H.
Veldhausen

20 juni 2019
9
Pluspunten
Duidelijke Website, bestelling gemakkelijk te plaatsen, levering nog vlotter dan toegezegd.

Verbeterpunten
Helaas, op dit moment zou ik het niet weten.

P.H. beveelt ons aan
Patrick
Affligem (Belgie)

20 juni 2019
10
Pluspunten
Snelle levering en top producten.

Verbeterpunten
Doe zo verder!

Patrick beveelt ons aan
Klant
Nederland

19 juni 2019
10
Pluspunten
Snel en correcte levering

Klant beveelt ons aan
Denise
Wilnis

18 juni 2019
9
Pluspunten
Goeie en snelle levering. Prijs -kwaliteit goed

Denise beveelt ons aan
Bart
Ambt delden

18 juni 2019
7
Pluspunten
Na een verkeerde levering, en een mail achteraan te hebben gestuurd, kwam het juiste product toch nog goed over!

Verbeterpunten
Als jullie de pakket dienst op pad sturen moet je hem wel het juiste product meegeven. Vervolgens moet je er zelf achteraan dat je het juiste product nog niet ontvangen hebt!

Bart beveelt ons aan
Daan
Tilburg

18 juni 2019
10
Pluspunten
Perfecte service voeg geregeld

Daan beveelt ons aan
Anoniem

18 juni 2019
10
Pluspunten
Alles keurig en snel afgehandeld.

Deze klant beveelt ons aan
Sjoerd
Abcoude

17 juni 2019
8
Sjoerd beveelt ons aan
Egbers
Breda

16 juni 2019
10
Pluspunten
Goede website, snelle behandeling en snelle levering.

Verbeterpunten
Niks

Egbers beveelt ons aan
Anoniem

16 juni 2019
9
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

15 juni 2019
10
Pluspunten
Snelle levering, goede opvolging

Deze klant beveelt ons aan
Sylvia

14 juni 2019
8
Pluspunten
Nette levering, goed telefonisch gereageerd.

Sylvia beveelt ons aan
Lees meer reviews over TuinXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
De Vries
Nijkerk

27 juni 2019
10
Pluspunten
Netjes verzonden en snel.
TOP.

De Vries beveelt ons aan
Guus
Landgraaf

25 juni 2019
8
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs en kwaliteit is ook goed. Website is duidelijk, met alle noodzakelijke informatie

Guus beveelt ons aan
Lucas
Siddeburen

22 juni 2019
8
Pluspunten
Zeer snelle levering, sneller dan dat ze mij het tijdstip konden mailen

Verbeterpunten
Sneller mailen over het tijdstip van ontvangst.

Lucas beveelt ons aan
Kevin
Son en Breugel

14 juni 2019
10
Kevin beveelt ons aan
Jaimy
Pannerden

31 mei 2019
10
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt!

Al twee keer besteld voor ons hele huis!

Verbeterpunten
Geen!!

Jaimy beveelt ons aan
MIchiel
Gorinchem

30 april 2019
10
Pluspunten
Handige website om eenvoudig een keus te kunnen maken. Eenvoudig met credit card kunnen betalen, nette mail ter bevestiging en attendering op levering. Radiator is netjes verpakt bezorgd!

Verbeterpunten
-

MIchiel beveelt ons aan
Tom Warrens

28 april 2019
6
Pluspunten
Mooie kachel

Verbeterpunten
Er zaten geen koppelingen bij de kachel, deze moest ik zelf nog gaan kopen!
deuk aan de zijkant van de kachel

Tom Warrens beveelt ons aan
Anoniem
Hilversum

24 april 2019
10
Pluspunten
2x Heel vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Zeer behulpzaam en ze konden mij een radiator leveren in 3 dagen die overal 4-6 weken leverijd had. Ook goede updates gedurende de levertijd.

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Remco
Alkmaar

15 april 2019
9
Pluspunten
Snelle levering, goeie prijs.

Verbeterpunten
Geen

Remco beveelt ons aan
Tim
Bussum

1 april 2019
10
Tim beveelt ons aan
Kait Beheer
Haarlem

27 maart 2019
9
Pluspunten
Snelle levering en gewoon volgens afspraak!

Kait Beheer beveelt ons aan
Nick
Hengelo

17 maart 2019
2
Verbeterpunten
Optie tussen positief en verbeter punten. Lijkt me niet voldoende indien er een negative ervraring is

Reactie
Negatieve ervaringen vernemen wij zelf ook graag zodat wij kunnen kijken of we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Mocht u hier nog feedback in hebben voor ons dan verneem ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Anton van Rooij
Project xxl
anton@badkamerxxl.nl


Jos

15 maart 2019
9
Pluspunten
Snelle levering , er ontbrak een steun van de radiator , de volgende dag werd hij al bezorg , Super
Prijs - kwaliteit prima.
En zeer goed verpakt. Top

Verbeterpunten
Voor mij geen verbeter punten ,ga zo door.

Remco
Ede

9 maart 2019
8
Pluspunten
Prima website, flexibel en goede communicatie

Verbeterpunten
Verzending gaat direct via de leverancier. Daar heb ik een verbeterpunt ofzo: bezorger komt in zijn eentje en wilde het buiten laten staan. Na aandringen toch binnengezet, maar de zwaarste kachel is een aantal meter over de vloer gesleept ipv getild. Resultaat: krasjes op de houten vloer..

Remco beveelt ons aan
Jasper
Heitse

6 maart 2019
10
Pluspunten
Op de opgegeven datum bezorgd, van te voren sms over tijdstip afleveren,

Jasper beveelt ons aan
Gerard
Utrecht

26 februari 2019
8
Pluspunten
Prettig contact wanneer je belt. Overzichtelijke site en uitgebreid assortiment.

Verbeterpunten
Proactieve communicatie over levering

Gerard beveelt ons aan
T. van Staveren
Barendrecht

25 februari 2019
9
Pluspunten
Prima geregeld, netjes thuisgebracht binnen de vastgestelde termijn. Zag er goed verzorgd uit.

T. van Staveren beveelt ons aan
Stefan
Heinkenszand

25 februari 2019
10
Pluspunten
Super geregeld

Stefan beveelt ons aan
L4A
Vinkeveen

24 februari 2019
10
Pluspunten
Prima prijs, keurige levering op tijd en goed product.

L4A beveelt ons aan
Marissa Akersloot
Amsterdam

18 februari 2019
10
Pluspunten
Goede communicatie, vriendelijk en fijne service. netjes bezorgd en goed om kunnen ruilen.

Verbeterpunten
Nog iets duidelijker vermelden op de website wanneer het om een radiator met linker aansluiting of rechter gaat, dat had ik niet hoeven ruilen.

Marissa Akersloot beveelt ons aan
Twan
Boxmeer

17 februari 2019
10
Pluspunten
Goede service en kwaliteit.

Verbeterpunten
Ga zo door

Twan beveelt ons aan
Ad
Oud beijerland

13 februari 2019
10
Pluspunten
Top service. Komen afspraken na.
Kleine schade aan schermkap, deze gemeld, een net antwoord met een nastuuractie ter vervanging. Top

Ad beveelt ons aan
H
Ommen

12 februari 2019
8
Pluspunten
Goed bereikbaar, goede service (in eerste instantie verkeerde radiator geleverd, maar dit is prima in behandeling genomen)

Verbeterpunten
Nvt

H beveelt ons aan
Anoniem
Maastricht

7 februari 2019
9
Pluspunten
Snelle goede levering, prima prijzen, zeer goed ingepakt

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem
Vinkeveen

30 januari 2019
9
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle levering en alles prima verzorgd.

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Bart
Meijel

29 januari 2019
8
Pluspunten
Mooi product geleverd

Bart beveelt ons aan
Bert
Harderwijk

27 januari 2019
9
Pluspunten
100% tevreden over gehele procedure van bestelling tot aflevering

Verbeterpunten
Geen

Bert beveelt ons aan
Esther
Hilversum

24 januari 2019
10
Esther beveelt ons aan
Johan
Alphen aan den Rijn

23 januari 2019
10
Johan beveelt ons aan
Kees
Breda

23 januari 2019
10
Pluspunten
Zeer snelle levering
Prima website

Kees beveelt ons aan
Lees meer reviews over TuinXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Niels

19 juni 2019
10
Pluspunten
Zeer correcte afhandeling!

Verbeterpunten
Helemaal geen!

Niels beveelt ons aan
Alex
Destebergen

11 juni 2019
10
Pluspunten
Rustig aan, maar zeer correct en eenvoudig

Verbeterpunten
Geen

Alex beveelt ons aan
Truyen
Hever

11 juni 2019
1
Verbeterpunten
Levering volledig fout gelopen
Als klant zelf op zoek moeten gaan naar de bestelling vind ik onaanvaardbaar. Geen excuses van het bedrijf ontvangen enkel de naam van het punt waar de bestelling verkeerdelijk werd afgeleverd zonder adres en zonder contactgegevens.
Geen opvolging enkel een factuur ontvangen. Waardeloos qua service

Reactie
Het is altijd vervelend als een levering niet plaatsvind zoals bedoeld en wij zullen dit uiteraard ook even op pakken met DPD. Uit het email verkeer zie ik echter wel dat wij u hebben geinformeerd over het DPD afhaalpunt(inclusief adres) en mijn collega heeft ook zijn excuses aangeboden voor de slechte DPD levering. Wederom nogmaals onze excuses voor deze zending en wij zullen dit nogmaals met DPD op pakken.


Gert-Jan
Lembeke

10 juni 2019
10
Gert-Jan beveelt ons aan
Jan
Beringen

30 mei 2019
9
Pluspunten
Snel, correct, goede communicatie!

Jan beveelt ons aan
Ronald
St-Amands

20 mei 2019
9
Ronald beveelt ons aan
Marc

18 mei 2019
10
Pluspunten
Overzichtelijke site, groot asoortiment, snel en transparente transactie, 'no nonsense', zeker een aanrader

Marc beveelt ons aan
Natuca
Belgie

14 mei 2019
9
Pluspunten
Correct in prijsafspraken met snelle levering

Verbeterpunten
Status van pakket opvolging moet efficienter

Natuca beveelt ons aan
Gie
Kessel

25 april 2019
9
Pluspunten
Zeer vlotte afhandeling, artikelen goed verpakt
zeer interessante prijzen

Gie beveelt ons aan
Leo De Becker
Asse

22 april 2019
9
Pluspunten
De on-line winkel was mij onbekend. maar uiteindelijk is alles correct verlopen. Zowel de afgesproken levertermijn als het afgeleverde product voldeden aan de wensen

Leo De Becker beveelt ons aan
Wim
Lievegem

15 april 2019
10
Pluspunten
Goede service, snelle levering

Wim beveelt ons aan
Els Wyndaele
8434 Westende Bad (Belgie )

13 april 2019
8
Pluspunten
Goede kwaliteit . Problemen worden opgelost .

Verbeterpunten
Geen

Els Wyndaele beveelt ons aan
Jos
Beringen

10 april 2019
10
Pluspunten
Super service, alles naar wens verlopen

Jos beveelt ons aan
Anoniem

9 april 2019
10
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

31 maart 2019
10
Pluspunten
Goede beschrijving van het product... Stipte leveringstijd !

Deze klant beveelt ons aan
Nico
Kessel

26 maart 2019
10
Pluspunten
Correcte levering en goede prijs kwaliteit naar mijn mening...

Nico beveelt ons aan
Ingrid
Olv Waver, België

25 maart 2019
9
Pluspunten
Bij eerste poging tot levering liet de chauffeur het doucheglas vallen, zonder problemen werd er een nieuwe leveringsdatum afgesproken.

Ingrid beveelt ons aan
Leo
Brecht

25 maart 2019
9
Pluspunten
Prima aflevering van sanitaire artikelen,had een klein probleem bij de aflevering in belgie maar is terstond naar behoren opgelost,professionele mensen bij Badkamer XXL !!

Leo beveelt ons aan
Veerle
Ternat/België

25 maart 2019
10
Pluspunten
Super snelle afhandeling en levering van bestelde goederen. Zeker een dubbele aanbeveling waard.

Veerle beveelt ons aan
Bvba Ossehaas
Diksmuide

21 maart 2019
10
Pluspunten
Top service!

Bvba Ossehaas beveelt ons aan
Kathy
Brugge

8 maart 2019
10
Pluspunten
Aanbod - prijs / kwaliteit - snelle levering

Kathy beveelt ons aan
Ludwig
Bredene

22 februari 2019
10
Pluspunten
Goeie producten, vriendelijke en professionele afhandeling, duidelijke en informatieve website. Het product dat ik kocht was niet op voorraad toen ik bestelde en voor het dan effectief verstuurd werd, werd ik nog eens persoonlijk opgebeld.

Ludwig beveelt ons aan
Anoniem

21 februari 2019
8
Pluspunten
Groot aanbod, scherpe prijs & correcte levering

Verbeterpunten
Grote keuze maakt zoeken en vergelijken lastig (elk voordeel heeft z'n ...), en toch vind je sommige merken/types er niet... maar je kan niet alles hebben

Deze klant beveelt ons aan
Robin
Beveren

17 februari 2019
10
Robin beveelt ons aan
Anoniem
Mol

15 februari 2019
10
Pluspunten
Snelle en correcte levering

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

12 februari 2019
10
Pluspunten
Uitstekende winkel. Snelle en zorgvuldige levering.
Zeer goede service na verkoop.

Deze klant beveelt ons aan
Katia
Hoboken Belgie

12 februari 2019
10
Pluspunten
Snelle levering, goede opvolging van uw bestelling, zeer tevreden

Katia beveelt ons aan
Anoniem
Jabbeke

10 februari 2019
10
Pluspunten
Zeer behulpzaam + snelle feedbacks + zeer klantvriendelijk ! Een aanrader !

Deze klant beveelt ons aan
Anita
Herzele

5 februari 2019
7
Pluspunten
Correcte levering van goederen die ik niet gevonden heb in winkels

Verbeterpunten
Minder leveringskosten

Anita beveelt ons aan
Valerie
Antwerpen

5 februari 2019
9
Valerie beveelt ons aan
Lees meer reviews over TuinXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding