badkamer showroom Groningen
badkamer showroom Groningen

Reviews en beoordelingen over TuinXXL.nl

Klanten geven ons een 9.1


Op basis van 4168 beoordelingen.
98% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Anoniem

24 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Ik werd gelijk telefonisch gebeld dat de levering later zou plaats vinden, geweldig.

Deze klant beveelt ons aan
Molenaar afbouw
Barendrecht

22 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Netjes en duidelijk

Reactie
Mijn excuses als dit niet goed is gegaan maar kan het zijn dat u ons misschien met een andere winkel verwisseld? Zo ver ik kan zien hebben wij geen verzendkosten berekend en is de douche nis geleverd op de aangegeven dag.

Met vriendelijke groet,

Anton van Rooij
Badkamerxxl


Molenaar afbouw beveelt ons aan
Anoniem

22 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
6
Reactie
Bedankt voor uw feedback. We zullen dit als aandachtspunten oppakken.


Deze klant beveelt ons aan
Maarten
Zwolle

21 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle levering
goede prijs

Maarten beveelt ons aan
J.
Bunnik

21 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
9
J. beveelt ons aan
F. Pronk
Onstwedde

21 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
1. goede voorlichting in de winkel
2. aflevering zeer goed
3. goed product

F. Pronk beveelt ons aan
Ronald
St-Amands

20 mei 2019

Via BadkamerXXL.be
9
Ronald beveelt ons aan
Sophie
Mander

19 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
We hebben bij badkamerxxl een aantal onderdelen voor de douche besteld. De inbouwdelen hiervoor hadden we snel nodig. Na online goed geholpen te zijn, zijn de onderdelen dezelfde dag nog verstuurd. Erg tevreden!!

Verbeterpunten
-

Sophie beveelt ons aan
Marc

18 mei 2019

Via BadkamerXXL.be
10
Pluspunten
Overzichtelijke site, groot asoortiment, snel en transparente transactie, 'no nonsense', zeker een aanrader

Marc beveelt ons aan
Hans
Beverwijk

18 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
9
Hans beveelt ons aan
Janneke
Alteveer

17 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Via internet bij dit bedrijf uitgekomen. Ze hadden exact datgene wat we wilden hebben voor een relatief lage prijs. We zijn bij de showroom langs geweest omdat we het toch wel eerst in het echt willen bekijken. We werden erg vriendelijk te woord gestaan en kregen goede adviezen. Uiteindelijk via de mail de benodigde materialen besteld. We kregen eerst ter goedkeuring en offerte, bleek daarop zelfs nog een èxtra korting te zitten "Als de klant meer bestelt dan een enkel product, doen we dat inderdaad" (?!) Echt een absolute aanrader!

Verbeterpunten
Geen verbeterpunten.

Janneke beveelt ons aan
Sabrina
Wateringen

17 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
1
Pluspunten
GEEN

Verbeterpunten
Van tevoren gebeld of de levering donderdag zou plaatsvinden: JA!
Douchecabine werd voor de helft geleverd terwijl ik iemand die avond had om te installeren. De volgende dag werd de rest uiteindelijk bezorgd en wat blijkt: de cabine is beschadigd (weer iemand geregeld om te installeren. Een week later heb ik pas een volledige douchecabine ontvangen en totaal geen compensatie ontvangen van de door mij gemaakte kosten.

Reactie
Bedankt voor uw feedback. We nemen dit mee om te kijken of we dit soort fouten in de toekomst kunnen voorkomen.


Frank

15 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Breed assortiment en goede communicatie van sales na niet nakomen van beloofde levertermijn door leverancier sphinx

Frank beveelt ons aan
Natuca
Belgie

14 mei 2019

Via BadkamerXXL.be
9
Pluspunten
Correct in prijsafspraken met snelle levering

Verbeterpunten
Status van pakket opvolging moet efficienter

Natuca beveelt ons aan
Gerben
Waalre

14 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Super service, en zeer scherpe prijzen.
Tot de volgende bestelling !!!

Verbeterpunten
Geen

Gerben beveelt ons aan
Ronald
Bilthoven

14 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke website , mooi op tijd geleverd.

Ronald beveelt ons aan
Luc
Landgraaf

14 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Super geregeld en geleverd, volgens afspraak.

Verbeterpunten
Tot nu toe niet

Luc beveelt ons aan
André
Heerhugowaard

14 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Offerte aangevraagd voor al het sanitair in nieuw te bouwen woning.
Mooi aanbod gekregen en kon op afroep geleverd worden. Levering was keurig geregeld, dag voor de levering werd precies aangeven op welk tijdstip de goederen afgegeven zouden worden.

Verbeterpunten
Geen, menig bedrijf kan aan jullie een voorbeeld nemen.

André beveelt ons aan
Anoniem

12 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Prima product, goede communicatie over bezorging

Deze klant beveelt ons aan
Merel
Almere

12 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle levering

Merel beveelt ons aan
Anoniem

11 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
9
Deze klant beveelt ons aan
Linda
Gouda

10 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering

Verbeterpunten
Geen

Linda beveelt ons aan
Huub
Venlo

8 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle levering en mooi spul !

Huub beveelt ons aan
Peter
Huizen

8 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Komen hun afspraken na!

Peter beveelt ons aan
Anoniem

8 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snel en correct

Deze klant beveelt ons aan
Theiway Holding BV
Kerkrade

7 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Theiway Holding BV beveelt ons aan
Pieter

4 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Afspraken worden nagekomen. Goede communicatie

Pieter beveelt ons aan
Mark
Haarlem

4 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Alles op tijd geleverd, duidelijke website

Verbeterpunten
Ik was wel verbaasd dat op dag van bezorgen 3 koerierbedrijven langs kwamen, maar goed alles netjes en op tijd geleverd.

Mark beveelt ons aan
WPP
Omgeving Venlo

3 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snel
Accuraat
Secuur

WPP beveelt ons aan
Johan
Uitwellingerga

1 mei 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Flexibel en meedenkend

Johan beveelt ons aan
Lees meer reviews over Bewonen op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Marcel
Terwolde

4 januari 2019
8
Pluspunten
Snelle levering, goed product.

Verbeterpunten
?

Marcel beveelt ons aan
Joris
Leiderdorp

16 november 2018
10
Pluspunten
Duidelijke site

Joris beveelt ons aan
Marian
Hoogeveen

25 september 2018
10
Marian beveelt ons aan
Jk
Mijdrecht

16 september 2018
9
Pluspunten
Product kon niet geleverd worden, op tijd een telefoontje gehad en binnen een paar dagen het bedrag terug op mijn rekening gehad,zo als het hoort dus niets op aan te merken.

Jk beveelt ons aan
Wilma
Gorssel

19 augustus 2018
9
Pluspunten
De boombank werd enthousiast ontvangen. Bezorging in goed overleg prima aan huis geleverd. Het was makkelijk in elkaar te zetten en staat erg mooi in onze tuin!

Wilma beveelt ons aan
Anoniem
Den Haag

19 augustus 2018
6
Pluspunten
Uitgebreide uitleg over product met binnen en buitenmaten

Verbeterpunten
Kijk waar prijsverlaging mogelijk is tov concurrenten

Deze klant beveelt ons aan
Loes
Eindhoven

15 augustus 2018
10
Pluspunten
Goede en snelle levering

Loes beveelt ons aan
Jolanda
Montfoort

9 augustus 2018
10
Pluspunten
Makkelijk bestellen, snelle levering

Jolanda beveelt ons aan
Anoniem

7 augustus 2018
8
Deze klant beveelt ons aan
Frans
Heemskerk

6 augustus 2018
10
Pluspunten
Snel, duidelijk, correct (bijzonder assortiment)

Frans beveelt ons aan
Lin
Zuid-Holland

1 augustus 2018
10
Pluspunten
Vandaag besteld en morgen al in huis. Product is zoals omschreven. Top service!

Verbeterpunten
Ga zo door! Een tevreden klant.

Lin beveelt ons aan
Fred
Westervoort

31 juli 2018
8
Pluspunten
Parasol is heel aangekomen en redelijk snel.

Verbeterpunten
Nog scherpere prijzen hanteren

Reactie
U haalt denk ik 2 winkels door elkaar heen. Wij hebben namelijk een parasol bij geleverd. Deze is volgens mij ook netjes op de aangegeven datum geleverd.


Fred beveelt ons aan
Geert
Veenendaal

27 juli 2018
8
Pluspunten
Eerste contact met tuinxxl is goed verlopen. Snelle levering van de bestelde producten.

Geert beveelt ons aan
Koos Janssens
Veendam

17 juli 2018
8
Pluspunten
Correcte levering.

Verbeterpunten
Geen

Koos Janssens beveelt ons aan
Janssen
Culemborg

16 juli 2018
9
Pluspunten
Keurig netjes geleverd

Verbeterpunten
Je kon kiezen welke dag je de bestelling wilt hebben maar werd pas 1 dag later geleverd als je een belofte doet moet je deze waarmaken

Janssen beveelt ons aan
Floris'Hand
Udenhout

13 juli 2018
9
Pluspunten
Uistekende service en komen de afspraken wat levering betreft perfect na. Chauffeur was zelfs bereid om op andere locatie de bestelde spullen af te leveren

Floris'Hand beveelt ons aan
Marjolein

13 juli 2018
3
Verbeterpunten
Product bleek op de afleverdatum beschadigd, geen vervangend exemplaar op voorraad. Aankoopbedrag zou teruggestort worden, maar dat gebeurde niet. Na ruim twee weken gebeld: creditering bleek niet correct afgehandeld in het systeem door medewerker. Als het goed is wordt het nu wel gestort.

Reactie
De terugbetaling was inderdaad blijven hangen maar gelukkig hebben wij dit na uw telefoontje snel kunnen rechtzetten.


Anoniem
Wassenaar

10 juli 2018
8
Pluspunten
Snelle en correte levering en afterpay mogelijkhied

Verbeterpunten
Beschermhoes bij het product aanbieden

Deze klant beveelt ons aan
Jaap

6 juli 2018
10
Pluspunten
Correcte snelle levering

Jaap beveelt ons aan
C.P.
Folsgare

5 juli 2018
8
Pluspunten
Snelle levering... goed op de hoogte gehouden van levering product.

Verbeterpunten
Geen

C.P. beveelt ons aan
Jan van Bemmel
Zutphen

4 juli 2018
9
Pluspunten
Alles van bestselling tot levering wordt correct uitgevoerd.

Verbeterpunten
Geen

Jan van Bemmel beveelt ons aan
Marianne
Spijkenisse

1 juli 2018
10
Marianne beveelt ons aan
Ton

30 juni 2018
10
Pluspunten
Zeer correct goede kwaliteit

Verbeterpunten
Gebruikte post bedrijf M.I.Z is niet correct in de uitvoering. Ik zou er geen gebruik van willin maken

Ton beveelt ons aan
Johan
Culemborg

21 juni 2018
5
Pluspunten
Levering goed.

Verbeterpunten
Product slecht.

Anita
Breda

20 juni 2018
10
Anita beveelt ons aan
Anoniem

18 juni 2018
10
Pluspunten
Levering is snel.
De klant wordt op de hoogte gehouden hoe laat de bezorging is. Erg prettig. Ga zo door!

Deze klant beveelt ons aan
Annet
Ravenstein

13 juni 2018
8
Pluspunten
Snelle en goede service, er was iets los bij onze nieuwe bbq, en het werd meteen goed opgelost.

Annet beveelt ons aan
Wendy
Hoofddorp

12 juni 2018
7
Pluspunten
Levering niet super snel, maar we op de aangeven dag geleverd.

Verbeterpunten
Instructie om de hoes te monteren of inelkaar te zetten ontbrak.

Wendy beveelt ons aan
Ten hove
Wezep

12 juni 2018
10
Ten hove beveelt ons aan
Frans van Grunsven
Harderwijk

11 juni 2018
10
Pluspunten
Voor bestelling heb ik telefonisch contact gehad en al mijn vragen zijn goed behandeld. De bestelling en levering verliep zoals was afgesproken. Dus ik ben een tevreden klant

Frans van Grunsven beveelt ons aan
Lees meer reviews over TuinXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Anoniem

24 mei 2019
8
Pluspunten
Ik werd gelijk telefonisch gebeld dat de levering later zou plaats vinden, geweldig.

Deze klant beveelt ons aan
Molenaar afbouw
Barendrecht

22 mei 2019
8
Pluspunten
Netjes en duidelijk

Reactie
Mijn excuses als dit niet goed is gegaan maar kan het zijn dat u ons misschien met een andere winkel verwisseld? Zo ver ik kan zien hebben wij geen verzendkosten berekend en is de douche nis geleverd op de aangegeven dag.

Met vriendelijke groet,

Anton van Rooij
Badkamerxxl


Molenaar afbouw beveelt ons aan
Anoniem

22 mei 2019
6
Reactie
Bedankt voor uw feedback. We zullen dit als aandachtspunten oppakken.


Deze klant beveelt ons aan
Maarten
Zwolle

21 mei 2019
10
Pluspunten
Snelle levering
goede prijs

Maarten beveelt ons aan
J.
Bunnik

21 mei 2019
9
J. beveelt ons aan
F. Pronk
Onstwedde

21 mei 2019
9
Pluspunten
1. goede voorlichting in de winkel
2. aflevering zeer goed
3. goed product

F. Pronk beveelt ons aan
Sophie
Mander

19 mei 2019
10
Pluspunten
We hebben bij badkamerxxl een aantal onderdelen voor de douche besteld. De inbouwdelen hiervoor hadden we snel nodig. Na online goed geholpen te zijn, zijn de onderdelen dezelfde dag nog verstuurd. Erg tevreden!!

Verbeterpunten
-

Sophie beveelt ons aan
Hans
Beverwijk

18 mei 2019
9
Hans beveelt ons aan
Janneke
Alteveer

17 mei 2019
10
Pluspunten
Via internet bij dit bedrijf uitgekomen. Ze hadden exact datgene wat we wilden hebben voor een relatief lage prijs. We zijn bij de showroom langs geweest omdat we het toch wel eerst in het echt willen bekijken. We werden erg vriendelijk te woord gestaan en kregen goede adviezen. Uiteindelijk via de mail de benodigde materialen besteld. We kregen eerst ter goedkeuring en offerte, bleek daarop zelfs nog een èxtra korting te zitten "Als de klant meer bestelt dan een enkel product, doen we dat inderdaad" (?!) Echt een absolute aanrader!

Verbeterpunten
Geen verbeterpunten.

Janneke beveelt ons aan
Sabrina
Wateringen

17 mei 2019
1
Pluspunten
GEEN

Verbeterpunten
Van tevoren gebeld of de levering donderdag zou plaatsvinden: JA!
Douchecabine werd voor de helft geleverd terwijl ik iemand die avond had om te installeren. De volgende dag werd de rest uiteindelijk bezorgd en wat blijkt: de cabine is beschadigd (weer iemand geregeld om te installeren. Een week later heb ik pas een volledige douchecabine ontvangen en totaal geen compensatie ontvangen van de door mij gemaakte kosten.

Reactie
Bedankt voor uw feedback. We nemen dit mee om te kijken of we dit soort fouten in de toekomst kunnen voorkomen.


Frank

15 mei 2019
8
Pluspunten
Breed assortiment en goede communicatie van sales na niet nakomen van beloofde levertermijn door leverancier sphinx

Frank beveelt ons aan
Gerben
Waalre

14 mei 2019
10
Pluspunten
Super service, en zeer scherpe prijzen.
Tot de volgende bestelling !!!

Verbeterpunten
Geen

Gerben beveelt ons aan
Ronald
Bilthoven

14 mei 2019
10
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke website , mooi op tijd geleverd.

Ronald beveelt ons aan
Luc
Landgraaf

14 mei 2019
10
Pluspunten
Super geregeld en geleverd, volgens afspraak.

Verbeterpunten
Tot nu toe niet

Luc beveelt ons aan
André
Heerhugowaard

14 mei 2019
10
Pluspunten
Offerte aangevraagd voor al het sanitair in nieuw te bouwen woning.
Mooi aanbod gekregen en kon op afroep geleverd worden. Levering was keurig geregeld, dag voor de levering werd precies aangeven op welk tijdstip de goederen afgegeven zouden worden.

Verbeterpunten
Geen, menig bedrijf kan aan jullie een voorbeeld nemen.

André beveelt ons aan
Anoniem

12 mei 2019
8
Pluspunten
Prima product, goede communicatie over bezorging

Deze klant beveelt ons aan
Merel
Almere

12 mei 2019
10
Pluspunten
Snelle levering

Merel beveelt ons aan
Anoniem

11 mei 2019
9
Deze klant beveelt ons aan
Linda
Gouda

10 mei 2019
10
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering

Verbeterpunten
Geen

Linda beveelt ons aan
Huub
Venlo

8 mei 2019
10
Pluspunten
Snelle levering en mooi spul !

Huub beveelt ons aan
Peter
Huizen

8 mei 2019
10
Pluspunten
Komen hun afspraken na!

Peter beveelt ons aan
Anoniem

8 mei 2019
10
Pluspunten
Snel en correct

Deze klant beveelt ons aan
Theiway Holding BV
Kerkrade

7 mei 2019
10
Theiway Holding BV beveelt ons aan
Pieter

4 mei 2019
10
Pluspunten
Afspraken worden nagekomen. Goede communicatie

Pieter beveelt ons aan
Mark
Haarlem

4 mei 2019
10
Pluspunten
Alles op tijd geleverd, duidelijke website

Verbeterpunten
Ik was wel verbaasd dat op dag van bezorgen 3 koerierbedrijven langs kwamen, maar goed alles netjes en op tijd geleverd.

Mark beveelt ons aan
WPP
Omgeving Venlo

3 mei 2019
10
Pluspunten
Snel
Accuraat
Secuur

WPP beveelt ons aan
Johan
Uitwellingerga

1 mei 2019
10
Pluspunten
Flexibel en meedenkend

Johan beveelt ons aan
Karel
Son en Breugel

1 mei 2019
10
Pluspunten
Prima service, onze levering was verlaat door transporteur, na belletje toch dezelfde dag 's avonds geleverd!
Prima prijs en assortiment

Verbeterpunten
Niet overal is voldoende info (maatschetsen etc.) beschikbaar op de site. Van de sifon was alleen nummer beschikbaar.

Karel beveelt ons aan
Van Malenstein
Putten

1 mei 2019
10
Pluspunten
Staan zeer correct en behulpvaardig te woord. Na definitieve opdracht ook snelle en correcte aflevering.

Verbeterpunten
Geen

Van Malenstein beveelt ons aan
Fred
Heteren

28 april 2019
10
Pluspunten
Duidelijke site. levering exact op tijd. goed verpakt.

Verbeterpunten
Geen

Fred beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
MIchiel
Gorinchem

30 april 2019
10
Pluspunten
Handige website om eenvoudig een keus te kunnen maken. Eenvoudig met credit card kunnen betalen, nette mail ter bevestiging en attendering op levering. Radiator is netjes verpakt bezorgd!

Verbeterpunten
-

MIchiel beveelt ons aan
Tom Warrens

28 april 2019
6
Pluspunten
Mooie kachel

Verbeterpunten
Er zaten geen koppelingen bij de kachel, deze moest ik zelf nog gaan kopen!
deuk aan de zijkant van de kachel

Tom Warrens beveelt ons aan
Anoniem
Hilversum

24 april 2019
10
Pluspunten
2x Heel vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Zeer behulpzaam en ze konden mij een radiator leveren in 3 dagen die overal 4-6 weken leverijd had. Ook goede updates gedurende de levertijd.

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Remco
Alkmaar

15 april 2019
9
Pluspunten
Snelle levering, goeie prijs.

Verbeterpunten
Geen

Remco beveelt ons aan
Tim
Bussum

1 april 2019
10
Tim beveelt ons aan
Kait Beheer
Haarlem

27 maart 2019
9
Pluspunten
Snelle levering en gewoon volgens afspraak!

Kait Beheer beveelt ons aan
Nick
Hengelo

17 maart 2019
2
Verbeterpunten
Optie tussen positief en verbeter punten. Lijkt me niet voldoende indien er een negative ervraring is

Reactie
Negatieve ervaringen vernemen wij zelf ook graag zodat wij kunnen kijken of we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Mocht u hier nog feedback in hebben voor ons dan verneem ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Anton van Rooij
Project xxl
anton@badkamerxxl.nl


Jos

15 maart 2019
9
Pluspunten
Snelle levering , er ontbrak een steun van de radiator , de volgende dag werd hij al bezorg , Super
Prijs - kwaliteit prima.
En zeer goed verpakt. Top

Verbeterpunten
Voor mij geen verbeter punten ,ga zo door.

Remco
Ede

9 maart 2019
8
Pluspunten
Prima website, flexibel en goede communicatie

Verbeterpunten
Verzending gaat direct via de leverancier. Daar heb ik een verbeterpunt ofzo: bezorger komt in zijn eentje en wilde het buiten laten staan. Na aandringen toch binnengezet, maar de zwaarste kachel is een aantal meter over de vloer gesleept ipv getild. Resultaat: krasjes op de houten vloer..

Remco beveelt ons aan
Jasper
Heitse

6 maart 2019
10
Pluspunten
Op de opgegeven datum bezorgd, van te voren sms over tijdstip afleveren,

Jasper beveelt ons aan
Gerard
Utrecht

26 februari 2019
8
Pluspunten
Prettig contact wanneer je belt. Overzichtelijke site en uitgebreid assortiment.

Verbeterpunten
Proactieve communicatie over levering

Gerard beveelt ons aan
T. van Staveren
Barendrecht

25 februari 2019
9
Pluspunten
Prima geregeld, netjes thuisgebracht binnen de vastgestelde termijn. Zag er goed verzorgd uit.

T. van Staveren beveelt ons aan
Stefan
Heinkenszand

25 februari 2019
10
Pluspunten
Super geregeld

Stefan beveelt ons aan
L4A
Vinkeveen

24 februari 2019
10
Pluspunten
Prima prijs, keurige levering op tijd en goed product.

L4A beveelt ons aan
Marissa Akersloot
Amsterdam

18 februari 2019
10
Pluspunten
Goede communicatie, vriendelijk en fijne service. netjes bezorgd en goed om kunnen ruilen.

Verbeterpunten
Nog iets duidelijker vermelden op de website wanneer het om een radiator met linker aansluiting of rechter gaat, dat had ik niet hoeven ruilen.

Marissa Akersloot beveelt ons aan
Twan
Boxmeer

17 februari 2019
10
Pluspunten
Goede service en kwaliteit.

Verbeterpunten
Ga zo door

Twan beveelt ons aan
Ad
Oud beijerland

13 februari 2019
10
Pluspunten
Top service. Komen afspraken na.
Kleine schade aan schermkap, deze gemeld, een net antwoord met een nastuuractie ter vervanging. Top

Ad beveelt ons aan
H
Ommen

12 februari 2019
8
Pluspunten
Goed bereikbaar, goede service (in eerste instantie verkeerde radiator geleverd, maar dit is prima in behandeling genomen)

Verbeterpunten
Nvt

H beveelt ons aan
Anoniem
Maastricht

7 februari 2019
9
Pluspunten
Snelle goede levering, prima prijzen, zeer goed ingepakt

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem
Vinkeveen

30 januari 2019
9
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle levering en alles prima verzorgd.

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Bart
Meijel

29 januari 2019
8
Pluspunten
Mooi product geleverd

Bart beveelt ons aan
Bert
Harderwijk

27 januari 2019
9
Pluspunten
100% tevreden over gehele procedure van bestelling tot aflevering

Verbeterpunten
Geen

Bert beveelt ons aan
Esther
Hilversum

24 januari 2019
10
Esther beveelt ons aan
Johan
Alphen aan den Rijn

23 januari 2019
10
Johan beveelt ons aan
Kees
Breda

23 januari 2019
10
Pluspunten
Zeer snelle levering
Prima website

Kees beveelt ons aan
Eric
Spijkenisse

23 januari 2019
10
Pluspunten
Snelle levering en afhandeling. Goed assottiment. Mooie site. Producten met zorg geleverd.

Eric beveelt ons aan
Anoniem

22 januari 2019
10
Pluspunten
Duidelijke communicatie en snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan
Rens
Kerkrade

20 januari 2019
10
Pluspunten
TOP

Verbeterpunten
Geen

Rens beveelt ons aan
Jack
Etten-Leur

17 januari 2019
8
Pluspunten
Ik kan geen negatieve punten vinden, alles TOP..

Jack beveelt ons aan
Theo
Oss

17 januari 2019
10
Pluspunten
Snelle levering mooi op de afgesproken tijd.
Omdat de bestelling niet compleet was snel opgelost en snelle nalevering.

Verbeterpunten
Bestelling beter vooraf controleren dat alles compleet is.

Theo beveelt ons aan
Lees meer reviews over RadiatorXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Ronald
St-Amands

20 mei 2019
9
Ronald beveelt ons aan
Marc

18 mei 2019
10
Pluspunten
Overzichtelijke site, groot asoortiment, snel en transparente transactie, 'no nonsense', zeker een aanrader

Marc beveelt ons aan
Natuca
Belgie

14 mei 2019
9
Pluspunten
Correct in prijsafspraken met snelle levering

Verbeterpunten
Status van pakket opvolging moet efficienter

Natuca beveelt ons aan
Gie
Kessel

25 april 2019
9
Pluspunten
Zeer vlotte afhandeling, artikelen goed verpakt
zeer interessante prijzen

Gie beveelt ons aan
Leo De Becker
Asse

22 april 2019
9
Pluspunten
De on-line winkel was mij onbekend. maar uiteindelijk is alles correct verlopen. Zowel de afgesproken levertermijn als het afgeleverde product voldeden aan de wensen

Leo De Becker beveelt ons aan
Wim
Lievegem

15 april 2019
10
Pluspunten
Goede service, snelle levering

Wim beveelt ons aan
Els Wyndaele
8434 Westende Bad (Belgie )

13 april 2019
8
Pluspunten
Goede kwaliteit . Problemen worden opgelost .

Verbeterpunten
Geen

Els Wyndaele beveelt ons aan
Jos
Beringen

10 april 2019
10
Pluspunten
Super service, alles naar wens verlopen

Jos beveelt ons aan
Anoniem

9 april 2019
10
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

31 maart 2019
10
Pluspunten
Goede beschrijving van het product... Stipte leveringstijd !

Deze klant beveelt ons aan
Nico
Kessel

26 maart 2019
10
Pluspunten
Correcte levering en goede prijs kwaliteit naar mijn mening...

Nico beveelt ons aan
Ingrid
Olv Waver, België

25 maart 2019
9
Pluspunten
Bij eerste poging tot levering liet de chauffeur het doucheglas vallen, zonder problemen werd er een nieuwe leveringsdatum afgesproken.

Ingrid beveelt ons aan
Leo
Brecht

25 maart 2019
9
Pluspunten
Prima aflevering van sanitaire artikelen,had een klein probleem bij de aflevering in belgie maar is terstond naar behoren opgelost,professionele mensen bij Badkamer XXL !!

Leo beveelt ons aan
Veerle
Ternat/België

25 maart 2019
10
Pluspunten
Super snelle afhandeling en levering van bestelde goederen. Zeker een dubbele aanbeveling waard.

Veerle beveelt ons aan
Bvba Ossehaas
Diksmuide

21 maart 2019
10
Pluspunten
Top service!

Bvba Ossehaas beveelt ons aan
Kathy
Brugge

8 maart 2019
10
Pluspunten
Aanbod - prijs / kwaliteit - snelle levering

Kathy beveelt ons aan
Ludwig
Bredene

22 februari 2019
10
Pluspunten
Goeie producten, vriendelijke en professionele afhandeling, duidelijke en informatieve website. Het product dat ik kocht was niet op voorraad toen ik bestelde en voor het dan effectief verstuurd werd, werd ik nog eens persoonlijk opgebeld.

Ludwig beveelt ons aan
Anoniem

21 februari 2019
8
Pluspunten
Groot aanbod, scherpe prijs & correcte levering

Verbeterpunten
Grote keuze maakt zoeken en vergelijken lastig (elk voordeel heeft z'n ...), en toch vind je sommige merken/types er niet... maar je kan niet alles hebben

Deze klant beveelt ons aan
Robin
Beveren

17 februari 2019
10
Robin beveelt ons aan
Anoniem
Mol

15 februari 2019
10
Pluspunten
Snelle en correcte levering

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

12 februari 2019
10
Pluspunten
Uitstekende winkel. Snelle en zorgvuldige levering.
Zeer goede service na verkoop.

Deze klant beveelt ons aan
Katia
Hoboken Belgie

12 februari 2019
10
Pluspunten
Snelle levering, goede opvolging van uw bestelling, zeer tevreden

Katia beveelt ons aan
Anoniem
Jabbeke

10 februari 2019
10
Pluspunten
Zeer behulpzaam + snelle feedbacks + zeer klantvriendelijk ! Een aanrader !

Deze klant beveelt ons aan
Anita
Herzele

5 februari 2019
7
Pluspunten
Correcte levering van goederen die ik niet gevonden heb in winkels

Verbeterpunten
Minder leveringskosten

Anita beveelt ons aan
Valerie
Antwerpen

5 februari 2019
9
Valerie beveelt ons aan
Willem
Bredene

2 februari 2019
7
Pluspunten
Snelle correcte levering

Verbeterpunten
Voor kleine dingen: kleine verpakkingen!

Willem beveelt ons aan
Anoniem

30 januari 2019
8
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

30 januari 2019
3
Verbeterpunten
Heb slechte ervaringen met badkamerxxl: kreeg geen bestelbevestiging, pas na mailen bevestiging van levering, zou vorige week al geleverd moeten zijn, maar nog steeds niets ontvangen, ook geen mail hieromtrend. Hopelijk komt het alsnog in orde! Enige en laatste bestelling.

Anoniem

23 januari 2019
10
Deze klant beveelt ons aan
Luc

19 januari 2019
9
Pluspunten
Tijdens de eindejaarsperiode was er een dag vertraging voor de aflevering : dit werd tijdig en correct per mail gemeld !

Luc beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.be op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding