Lesli Living zweefparasols

4 Seasons Outdoor parasols

Zweefparasols worden steeds populairder, hier speelt Lesli Living een belangri... Lees meer

4 Seasons Outdoor parasols

Zweefparasols worden steeds populairder, hier speelt Lesli Living een belangrijke rol in. Mensen vinden het prettig om met een handomdraai de zon af te kunnen schermen. Met een Lesli Living zweefparasol is dit makkelijker dan ooit. Je kunt eenvoudig de zweefparasol over jouw terras heen draaien en je bent niet genoodzaakt om de parasol in het midden van de tafel te plaatsen. De Lesli Living zweefparasols zijn draaibaar en kantelbaar. Het mooie van het kantelsysteem is dat je de parasol niet hoeft te verplaatsen wanneer de zon lager gaat hangen, je kantelt de parasol simpelweg een beetje om en weg is de zon. De zweefparasols van Lesli Living zijn allemaal voorzien van een UV werende coating laag. Deze laag wordt er tijdens het productieproces van het doek op aan gebracht. Het voordeel van een dergelijke bescherming is dat je niet bloot wordt gesteld aan schadelijke straling, wanneer je onder de zweefparasol zit. Nu zul je misschien denken dat als je in de schaduw zit, je niet blootgesteld aan UV straling. Niets is minder waar, als een parasoldoek niet behandeld is met UV werende coating, laat het doek nog steeds gevaarlijke straling door. Vandaar dat Lesli Living alle zweefparasols van deze behandeling voorziet.

Lees meer informatie en advies

catId-1630;type-category-productlist;zweefparasols;sku-150119;sku-150120

Lesli Living zweefparasol buiten laten staan?

Veel mensen vinden het vervelend om elke dag de zweefparasol op te moeten ruimen, vooral wanneer men lichamelijk hiertoe minder in staat is of als men er geen tijd voor heeft. TuinXXL.nl raadt niet aan om de zweefparasol s ’nachts in de tuin te laten staan zonder enige bescherming. De reden hiervoor is dat het weer in het doek kan trekken, dit zorgt voor lelijke schimmelachtige vlekken die voor het oog niet aantrekkelijk zijn. Een goede oplossing voor deze kwestie is het aanschaffen van een parasolhoes. Wij bieden onder de accessoires speciaal voor zweefparasol gemaakte parasolhoezen aan. Deze parasolhoezen zijn gemaakt van een waterafstotende vezel, zo kunt je de zweefparasol gerust s ‘nachts buiten laten staan. Uiteraard dien je de zweefparasol na het seizoen netjes op te bergen. Het is niet verstandig om de zweefparasol in de herfst en winter buiten te laten staan. De meeste zweefparasols zijn bij het inklappen redelijk compact zodat deze niet teveel ruimte in beslag zal nemen.

Vierkante of ronde zweefparasols van Lesli Living? 

De keuze voor een zweefparasol is uiteraard aan smaak gebonden, wel kunnen we je enkele basisregels adviseren. Je moet bij het aanschaffen van een zweefparasol rekening houden met de ruimte die je in je tuin of op je terras hebt. Het is verstandig om je zitgedeelte op te meten om te kijken hoe groot deze is. Zo heb je een goede indicatie voor het formaat zweefparasol dat je moet kiezen. Bij een vierkant zitgedeelte kun je het beste kiezen voor een zweefparasol met een vierkant gespannen doek. Wanneer je bijvoorbeeld een ronde tuinset heeft is het verstandig om een ronde zweefparasol te kiezen. Bij het kiezen van kleur, moet je vooral rekening houden met de stijl van de tuin. De meest voor de hand liggende en bijpassende kleuren zijn ecru en taupe. Dit zijn tevens de meest populaire kleuren in de parasol wereld.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding