Zweefparasols van 300 x 300 centimeter

Zweefparasols zijn leverbaar in verschillende formaten. Op deze pagina lichten w... Lees meer

Zweefparasols zijn leverbaar in verschillende formaten. Op deze pagina lichten wij specifiek de zweefparasol 300x300 centimeter uit. Dit formaat parasol is een prettig formaat omdat deze genoeg schaduw creëert om lekker uit de zon te zitten. Bekijk de verschillende merken, kleuren en andere opties die verkrijgbaar zijn op de zweefparasols 3x3 meter.

Lees meer informatie en advies

catId-1630;type-category-productlist;zweefparasols;sku-147671;sku-147672;sku-147684;sku-147683

Zweefparasol van 3 bij 3 meter

In de lente en zomer is het heerlijk om in de zon te zitten. Maar het is ook belangrijk om plekken te creëeren waar schaduw is. Een zweefparasol biedt hierbij de ideale oplossing. Je kan zweefparasols in verschillende formaten krijgen. Bij TuinXXL.nl beginnen de maten bij 250 x 250 centimeter, tot wel 300 x 400 centimeter. Een parasol van 3x3meter is een fraaie tussenmaat. De parasol biedt voldoende ruimte om lekker in de schaduw te zitten, zonder het gehele terras in beslag te nemen. 

Wanneer je kiest voor een zweefparasol van 3 meter, kan je kiezen uit verschillende merken, kleuren, draaibare zweefparasols enzovoorts. Bekijk het aanbod zweefparasols 300 x 300 centimeter en ontdek welke parasol het beste bij jouw terras past.

Zweefparasols vs Stokparasols

Een parasol uitzoeken doe je niet zomaar. Er zijn vele keuzes die gemaakt kunnen worden, wanneer jij op zoekt bent naar een geschikte parasol voor op het terras. Één van de eerste keuzes die je moet maken is een stokparasol of een zweefparasol. Tot voor kort waren er alleen maar de bekende stokparasols, dus had je hier geen keuze in. De laatste tijd komen steeds meer verschillende zweefparasols op de markt. Wat zijn eigenlijk de verschillen tussen deze twee parasols?

Het grote voordeel van een zweefparasol ten opzichte van een stokparasol is dat de stok niet in het hart van de parasol zelf staat. De stok staat naast het parasoldoek, waardoor er meer ruimte in de schaduw is. Je hoeft nu niet meer om een paal heen te zitten. Dit verhoogt het gebruiksgemak aanzienlijk. Daarnaast hebben steeds meer zweefparasols de mogelijkheid om 360 graden te draaien. Dit is erg handig wanneer je gedurende de dag in de schaduw wilt blijven zitten. Je hoeft nu niet meer de parasol te verplaatsen, maar draait simpelweg het parasoldoek richting de zon. Ontdek deze en vele andere opties van zweefparasols in ons assortiment.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding