Schaduwnetten & schaduwdoeken voor buiten in de tuin

Schaduw kan in de zomer zeer goed van pas komen. Als je tuin niet geschikt is vo... Lees meer

Schaduw kan in de zomer zeer goed van pas komen. Als je tuin niet geschikt is voor een parasol of een parasol niet past bij je smaak, is een schaduwnet een goed alternatief. Doordat een schaduwnet een oppervlakte van minimaal 16m2 zal er geen gebrek zijn aan schaduw. De verschillende schaduwnetten zijn gemakkelijk te bevestigen en scherp geprijsd. 

Lees meer informatie en advies over schaduwnetten

10

10 artikel(en)

10 artikel(en)

10

10 artikel(en)

10 artikel(en)

catId-1814;type-category-productlist;schaduwnetten;sku-150780;sku-150771;sku-150769;sku-150778;sku-150776;sku-150781;sku-150775;sku-150772;sku-150770;sku-150777

Diverse uitvoeringen van schaduwnetten

De schaduwnetten zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. De schaduwnetten die Tuinxxl in het assortiment heeft kunnen de vorm van een driehoek of vierkant aannemen. Verder zijn de schaduwnetten verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende maten, met een oppervlakte van minimaal 16m2. Het materiaal bestaat uit vezelversterkt polyethyleen. Door het vezelversterkt materiaal behoudt het schaduwnet de vorm beter en kan het beter tegen een slag of stoot 

Gemakkelijk te bevestigen

Door middel van een bevestiging set kun je een schaduwnet gemakkelijk aanbrengen. Een bevestiging set bestaat uit spanners, oogbouten en wartels. Deze bevestiging set dient apart te worden besteld om je schaduwnet helemaal compleet te maken. Omdat de bevestiging set het aanbrengen van het schaduwnet vergemakkelijkt, kunnen wij van Tuinxxl de bevestiging set absoluut aanbevelen. Bij een schaduwnet met een vorm van een driehoek bestaat de bevestiging set uit 3 spanners, oogbouten en wartels. Bij een schaduwnet met een vorm van een vierkant zal de bevestiging set bestaan uit 4 spanners, oogbouten en wartels.

Waterdicht

Uit de verschillende soorten schaduwnetten is er ook een schaduwnet, welke een afmeting heeft van 420 x 420 cm en een vierkante vorm heeft, die waterdicht is. Hierdoor hoeft dit schaduwnet bij neerslag niet direct te worden opgeruimd. Wanneer het schaduwnet constant wordt blootgesteld aan neerslag, zal deze uiteindelijk wel water doorlaten.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding