Bewonen assortiment

Tuinkasten

Genieten op je terras, lekker klussen in de tuin of even tuinieren is allemaal h... Lees meer

Genieten op je terras, lekker klussen in de tuin of even tuinieren is allemaal heerlijk ontspannend. Buiten deze bezigheden is een opslagplaats voor de benodigde spullen zeer handig. Voor deze opslagplaats is een tuinkast een goede opbergplek voor je spullen. Doordat tuinkasten er in verschillende soorten en maten zijn, kun je een tuinkast uitzoeken die perfect past bij de spullen die je wilt opbergen.

Lees meer informatie en advies over tuinkasten

catId-1849;type-category-productlist;tuinkasten;sku-230073;sku-150997;sku-230074;sku-150999;sku-230075;sku-151001;sku-150802;sku-150998;sku-230076;sku-230072;sku-151000;sku-150996;sku-150995

In een tuinkast kunnen vele spullen worden opgeborgen. Dit komt mede doordat er ook nog opbergplanken kunnen worden gemonteerd in een tuinkast. De tuinkasten van TuinXXL zijn verkrijbaar in twee merken:

Keter tuinkasten

De tuinkasten van het merk Keter worden vooral geassocieerd met het woord modern. Deze tuinkasten beschikken namelijk over ventilatieroosters en zijn gemaakt van kunststof waardoor ze weerbestendig en onderhoudsvrij zijn. Ook brengt de kleur een moderne uitstraling over. De tuinkasten zijn beschikbaar in beige en de moderne grijze kleur. Verder beschikt een tuinkast van het merk Keter over openslaande deuren en een deksel met gasveren. De tuinkasten zijn er in verschillende soorten en maten. Bij Keter wordt onderscheid gemaakt in Patio store, Grande store en High store.

Tuindeco tuinkasten

Het grootste verschil met de tuinkasten van het merk Keter is dat de tuinkasten van Tuindeco gemaakt zijn van hout. Om precies te zijn hardhout, vurenhout of grenen hout. Voor welke soort hout je ook kiest, de houten uitstraling zorgt ervoor dat de tuinkast van Tuindeco past bij het design van je tuin. De tuinkasten van Tuindeco zijn schuin geplaats zodat het water goed kan worden afgevoerd. Ook beschikken de meeste tuinkasten over dakleer wat ook een positief effect heeft op de waterafvoer. De meeste tuinkasten zijn net als de tuinkasten van Keter weerbestendig. Alle tuinkasten van Tuindeco dienen zelf in elkaar gezet te worden. Door de bijhorende handleiding is dit snel en simpel gedaan. 

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding