Opbergtafels voor buiten in de tuin

Wanneer je optimaal wil genieten van je terras en daar een kleine opbergruimte b... Lees meer

Wanneer je optimaal wil genieten van je terras en daar een kleine opbergruimte bij kan gebruiken, kan een opbergtafel zeer handig zijn. Een opbergtafel kun je gebruiken als opbergruimte en als bijzettafel voor je terras. TuinXXL beschikt over opbergtafels in verschillende soorten en maten waardoor je kan kiezen uit een opbergtafel die past bij je terras.

Lees meer informatie en advies over opbergtafels

catId-1850;type-category-productlist;opbergtafels;sku-147703;sku-230046;sku-150292;sku-147704;sku-230071

Eigenschappen van de opbergtafels

De opbergtafels hebben het voordeel dat deze meerdere functies kunnen bekleden. Namelijk de functie van opbergruimte en bijzettafel. De opbergruimte is veelal bestemd voor het bergen van kussens, kleden of speelgoed. Wanneer de opbergtafel als bijzettafel wordt gebruikt, spreken we ook wel van een hocker. Naast deze verschillende functies zijn de opbergtafels leverbaar in verschillende kleuren. Het gaat om de kleuren grafiet, antraciet en cappuccino. De kleur grafiet kan vergeleken worden met grijs, maar heeft een iets strakkere uitstraling. Antraciet daartegenover, kan weer vergeleken worden met zwart. En tot slot is de kleur cappuccino te vergelijken met een licht bruine uitstraling.

Opbergtafel van kunststof of gevlochten kunststof?

Het kunststof wat is gebruikt voor de opbergtafels van TuinXXL kan zowel gevlochten als niet gevlochten zijn. Dit is afhankelijk van het merk. Verder heeft een gevlochten kunststof opbergtafel in de meeste gevallen een geribbeld oppervlak en een opbergtafel van niet gevlochten kunststof een vlak oppervlak. Dit heeft als gevolg dat een opbergtafel van gevlochten kunststof veelal gebruikt wordt als voetensteun en niet als tafel. Ook heeft een opbergtafel met gevlochten kunststof een lichter gewicht dan een opbergtafel waar het kunststof niet gevlochten is.

Verschillende merken opbergtafels

De opbergtafels zijn verkrijgbaar in de merken Allibert of Keter. Tussen de opbergtafels van deze merken zijn een aantal verschillen. Het grootste verschil is dat Allibert, opbergtafels levert met gevlochten kunststof en Keter met niet gevlochten kunststof. Een ander verschil is dat een opbergtafel van Keter meer geschikt is als tafel. Een tafel van Keter is ook groter en heeft een vlakker oppervlak. Een opbergtafel van Allibert heeft meestal een geribbeld oppervlak wat minder geschikt is als tafel, maar meer als voetensteun. Ook beschikt een opbergtafel van Keter over een werkblad van roestvrij staal en wieltjes aan de onderkant. Welke opbergtafel van welk merk uiteindelijk het beste is, hangt natuurlijk van je terras af en van je stijl. Je kunt kiezen voor een moderne, stijlvolle opbergtafel van Allibert of voor een handige, praktische opbergtafel van Keter.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding