Bewonen assortiment

Kliko ombouw

Veel mensen vinden een container in de tuin vaak vervelend. Met een kliko ombouw... Lees meer

Veel mensen vinden een container in de tuin vaak vervelend. Met een kliko ombouw kun je de container netjes uit het zicht zetten. Wij hebben containerbergingen van vurenhout, hardhout en grenen. Daarnaast kun je ook nog kiezen tussen een enkele- of dubbele kliko ombouw. Alle containerbergingen die wij aanbieden zijn geschikt voor de algemene afvalcontainers

Lees meer informatie en advies over kliko ombouw

catId-1847;type-category-productlist;kliko-ombouw;sku-230072;sku-150814;sku-230073;sku-150817;sku-150811

Eigenschappen

Een kliko ombouw is er in verschillende soorten en maten. De kliko ombouw is in de meeste gevallen bedoeld om afvalcontainers in te plaatsen. Maar een kliko ombouw kan ook worden gebuikt om andere spullen, zoals een grasmaaier of barbeque spullen, in op te bergen. De kliko ombouwen van TuinXXL zijn van verschillende materialen, hout en kunststof. Deze verschillende kliko ombouwen hebben ook overeenkomsten in bepaalde eigenschappen. Elke kliko ombouw beschikt bijvoorbeeld over openslaande deuren, een deksel met gasveren en een hellende drempel. Deze eigenschappen maken het gemakkelijker om de afvalcontainers te verplaatsen. Ook zijn de kliko ombouwen weerbestendig en hebben een vrij lange levensduur.

Afmetingen

De kliko ombouwen zijn verkrijgbaar in kunststof of hout. De kunststoffen kliko ombouwen hebben twee afmetingen (L x B x H):

De kliko ombouwen van hout hebben afmetingen van (L x B x H):

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding