Bewonen assortiment

Klantenservice
Klantenservice

Over ons

Over TuinXXL.nl

Onze naam zegt het al: TuinXXL. wij houden van het leven en van die dingen die het leven zo leuk maken. Waaronder lekker ontspannen in de tuin. Heel eenvoudig, maar wel heel fijn! Dat gevoel willen we graag delen. Daarom besloten we in 2011 een webshop te starten met trendy lifestyle producten die alles te maken hebben met dat ontspannen in je eigen vertrouwde omgeving. In onze online winkel zijn dan ook vele tuinmeubels, terrasverwarming, parasols en meer te ontdekken.


Wekelijks verbreden we ons assortiment. We werken daarin samen met onze zeer toonaangevende leveranciers op het gebied van ‘indoor & outdoor lifestyle’, zoals Wicker en Allibert. Ons doel is om de meest betrouwbare webshop op het gebied van huis & tuin te worden. Daarom luisteren we graag naar alle tips, suggesties maar ook klachten. Dat is bruikbare informatie om ons doel te realiseren en onze klantenservice neemt ze dan ook serieus in behandeling.


Het team

Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij staan voor deskundigheid en betrouwbaarheid. Het recept voor tevreden klanten! Wat ons bindt is onze gemeenschappelijke passie voor blije klanten en web. Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, stuk voor stuk sterk in eigen specialisme. Maak kennis met ons team:

Theo
Theo van der Veen
Verkoop & advies
Anton
Anton van Rooij
Verkoop & advies
Freddy
Freddy Kloeze
Verkoop & advies
Daniel
Daniel Bennik
E-commerce, online marketing
Wilco
Wilco Reinders
Webdeveloper
Teade
Teade Steenstra
Designer

Onze bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Project XXL B.V.
T 0511 700227
E info@tuinxxl.nl
Bereikbaarheid
Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00


Bedrijfsinformatie

Bewonen
Project XXL B.V.
KVK: 60032928
BTW: NL853739365B01
Bankrekeningnummer: 315 8807 32
IBAN: NL71 RABO 0315 8807 32
BIC: RABONL2U


Adres kantoor Buitenpost

Bewonen
De Schepperstraat 2a
9285 PH Buitenpost (Friesland)

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding