Klantenservice
Klantenservice

Over ons

Over TuinXXL.nl

Onze naam zegt het al: TuinXXL. wij houden van het leven en van die dingen die het leven zo leuk maken. Waaronder lekker ontspannen in de tuin. Heel eenvoudig, maar wel heel fijn! Dat gevoel willen we graag delen. Daarom besloten we in 2011 een webshop te starten met trendy lifestyle producten die alles te maken hebben met dat ontspannen in je eigen vertrouwde omgeving. In onze online winkel zijn dan ook vele tuinmeubels, terrasverwarming, parasols en meer te ontdekken.


Wekelijks verbreden we ons assortiment. We werken daarin samen met onze zeer toonaangevende leveranciers op het gebied van ‘indoor & outdoor lifestyle’, zoals Wicker en Allibert. Ons doel is om de meest betrouwbare webshop op het gebied van huis & tuin te worden. Daarom luisteren we graag naar alle tips, suggesties maar ook klachten. Dat is bruikbare informatie om ons doel te realiseren en onze klantenservice neemt ze dan ook serieus in behandeling.


Het team

Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij staan voor deskundigheid en betrouwbaarheid. Het recept voor tevreden klanten! Wat ons bindt is onze gemeenschappelijke passie voor blije klanten en web. Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, stuk voor stuk sterk in eigen specialisme. Maak kennis met ons team:

Freddy
Freddy Kloeze
Inge
Inge Kamminga
Wilco
Wilco Reinders

Wietze
Wietze Steenstra
Theo
Theo van der Veen
Daniel
Daniel Bennik
Teade
Teade Steenstra
Anton
Anton van Rooij
Luuk
Luuk Wolters
Teun
Teun van der Vaart
Hilbert
Hilbert Kalsbeek
Sean
Sean Joustra
Davy
Davy Frankes
Marcel
Marcel van Zutphen

Onze bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Project XXL B.V.
T 0341-768995
E info@tuinxxl.com
Bereikbaarheid
Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00


Bedrijfsinformatie

TuinXXL B.V.
KVK: 74416960
BTW: NL859888836B01
Bankrekeningnummer: 0009 2893 88
IBAN: NL61 INGB 0009 2893 88


Adres kantoor Ermelo

TuinXXL B.V.
Eendenparkweg 3
3852 LC Ermelo

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding