Over Keter

Wil jij de tuin fraai inrichten en wil je geen rondslingerende rommel? Dan is Ke... Lees meer

Wil jij de tuin fraai inrichten en wil je geen rondslingerende rommel? Dan is Keter het merk wat jij zoekt. Bij Keter kan je terecht voor fraaie tuinmeubels voor op het terras of balkon maar ook voor handige opbergmogelijkheden. Denk hierbij aan kussenboxen, verschillende varianten van de kliko ombouw of tuinkasten.

Bekijk het hele assortiment van Keter. Ontdek de mogelijkheden voor jouw tuin of balkon. Of lees meer over het merk Keter en ontdek de voordelen van de Keter tuinartikelen. 

Lees meer informatie en advies

28

Artikelen 1 tot 24 van 28 in totaal

28 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

28

Artikelen 1 tot 24 van 28 in totaal

28 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
catId-1813;type-category-productlist;tuinxxl;sku-230036;sku-230072;sku-148646;sku-148658;sku-230080;sku-230073;sku-230045;sku-230064;sku-230074;sku-230076;sku-148657;sku-230067;sku-230075;sku-148642;sku-148651;sku-148653;sku-230035;sku-230065;sku-148659;sku-148663;sku-148647;sku-230062;sku-230071;sku-230070

Over Keter

Keter is een groot toonaangevende fabrikant en verkoper van op kunststof gebaseerde tuinproducten voor de consument. Elk Keter product is zorgvuldig ontworpen om de duurzamheid van kunststof te combineren met een aantrekkelijk ontwerp en ongeëvenaarde functionaliteit. Bij producten van Keter kan je denken als kunststof tuinmeubelen, buitenberging, gereedschapopslagen meer. Alles om het comfort en gemak in de tuin te vergroten. 

Keter Plastic producten worden geproduceerd door Jardin Netherlands BV. Jardin is een onderdeel van Keter Group, een wereldwijd opererende organisatie die onder andere een uitgebreid assortiment tuinmeubelen aanbiedt. Binnen de Keter Group vallen een aantal toonaangevende merken waaronder Curver, Allibert, Jardin en Keter. Elk product wordt zorgvuldig ontworpen om duurzaamheid, een stijlvol design en functionaliteit te combineren. De Keter Group exploiteert 18 fabrieken en twee distributiecentra in negen landen, biedt werk aan meer dan 4.000 mensen en verkoopt in meer dan 100 landen. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland, Rijen wordt de gehele Europese markt bedient. 

Een gevarieerde collectie tuinmeubelen

Keter biedt een gevarierde collectie tuinmeubelen. Of je nu op zoek bent naar een tuinset, tuintafel, tuinbank of opbergbox, bij Keter ga je het zeer waarschijnlijk vinden. Keter kent op TuinXXL de volgende categorieën:

Keter opbergbox

Wanneer jij alle tuingereedschap of speelgoed op wilt ruimen, biedt de Keter Store it out een uitkomst. Deze handige opbergbox van Keter is gemaakt van kunststof en biedt plaats aan bijvoorbeeld barbecue spullen, een grasmaaier, speelgoed of andere tuinaccessoires. Doormiddel van twee openslaande deuren en via de deksel met gasveren kan je eenvoudig de opbergbox openen. De Keter Store It Out is in verschillende formaten verkrijgbaar, voor elke tuin een juist formaat. Een ware aanwinst voor een opgeruimde tuin dus. 

Keter Rockwood

Een populair Keter tuinartikel is de Keter Rockwood. De Rockwood kussenbox is een praktische manier om de tuinkussens op te bergen. De Keter Rockwood kussenbox is gemaakt van kunststof, waardoor je hier bijna geen onderhoud aan hebt. Daarnaast passen hier eenvoudig 8 tuinkussens in. Vanaf nu hoef je ze niet meer naar de garage of schuur te sjouwen, maar leg je ze eenvoudig in deze fraaie kussenbox.

Waar is Keter te koop?

Een vraag die veel op internet gesteld wordt is; waar is Keter te koop? Dat is een eenvoudige vraag om te beantwoorden, bij TuinXXL.nl! Op TuinXXL.nl vind je een ruim assortiment met verschillende Keter tuinartikelen.  Waneer je bij TuinXXL.nl besteld, zullen de meeste Keter bestellingen gratis verzonden worden. Zo hoef je zelf niet meer te sjouwen of geschikt vervoer te zoeken. Maak het je daarom makkelijk en bestel jouw Keter artikelen bij TuinXXL.nl.

Onderhoud Keter tuinartikelen

Keter tuinartikelen zijn allemaal gemaakt van kwalitatief kunststof. Hierdoor kunnen de Keter tuinmeubelen het gehele jaar door buiten blijven staan. Felle zon, regen en wind hebben geen invloed op  de kwaliteit van het product. De tuinmeubelen kunnen uitstekend tegen verschillende weersomstandigheden.

Het materiaal is onderhoudsarm. Dit betekent dat je met minimaal onderhoud jaren lang kan genieten van de Keter tuinmeubel. Af en toe een doekje over de meubel kan al voldoende zijn. Als je de ruimte hebt, adviseren wij om de meubels binnen te plaatsen gedurende de winterperiode. Op deze manier weet je zeker dat de meubels mooi blijven en dat je er elke lente en zomer weer van kan genieten.

Bezorging Keter tuinmeubelen

Keter tuinartikelen worden vaak compleet of in losse panelen geleverd. In het laatste geval is het vaak slechts een kwestie van delen aan elkaar klikken totdat je een compleet meubel hebt.

Keter bestellingen worden daarom vaak in grote dozen vervoerd, waar het complete artikel in zit. Of de levering bestaat uit verschillende dozen die samen één pakket maakt. 

Wanneer je iets via TuinXXL.nl bestelt, hoef je niet te sjouwen met je nieuwste aankoop. Wanneer je bij ons besteld wordt de bestelling gewoon thuis bezorgt. Dit scheelt voor jou een hoop gedoe en geeft een stuk meer rust. Het mooiste is nog wel; vaak is bezorgen gratis! Waarom dan nog moeilijk doen in een winkel? Bekijk het complete assortiment en ontdek de mogelijkheden.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding