Bewonen assortiment

Tuinkleden

Wat zou je ervan zeggen om met mooie, warme dagen lekker buiten te zitten in je ... Lees meer

Wat zou je ervan zeggen om met mooie, warme dagen lekker buiten te zitten in je tuin, op je terras of op je balkon dat helemaal compleet is. Een tuinkleed is niet iets waar je dan meteen aan denkt als je de tuin, het terras of het balkon indeelt, maar een tuinkleed maakt het wel compleet en kan functioneel nog goed van pas komen. Ook hebben tuinkleden een gezellige uitstraling wat de gewenste sfeer extra kracht geeft.

Lees meer informatie en advies over tuinkleden

catId-1867;type-category-productlist;tuinkleden;sku-214097;sku-214099;sku-214098;sku-214102;sku-214103;sku-214101

Multifunctioneel

Een tuinkleed kan meerdere functies bekleden. Zo is één functie om een tuinkleed over de tuinbank of loungeset te leggen. Dit kan de kleur extra weergeven of juist voor een afwisselende kleur zorgen. Een tuinkleed kan ook worden gebruikt als warmtekleed. Als na een mooie, warme dag de zon langzaam verdwijnt, de temperatuur daalt en het kouder wordt kun je een tuinkleed over je schouders of schoot leggen zodat je warm blijft.

De tuinkleden die TuinXXL in het assortiment heeft zijn gemaakt van textiel en leverbaar in verschillende kleuren. De afmeting van een tuinkleed is voor elk tuinkleed gelijk, namelijk 150 x 125 cm. Het materiaal en de afmeting zorgen ervoor dat een tuinkleed uitstekend geschikt is waar het voor bedoeld is.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding