Bewonen assortiment

Tuindecoratie & tuinaccessoires

Wie wil er niet een sfeervolle tuin in de lente, de zomer of zelfs het hele jaar... Lees meer

Wie wil er niet een sfeervolle tuin in de lente, de zomer of zelfs het hele jaar door? Je tuin sfeervoller maken is mogelijk door middel van verschillende decoraties op verschillende plekken in de tuin. Bij Tuinxxl worden tuinposters en tuinkleden aangeboden om je tuin van nog meer sfeer te voorzien.

Wat voor tuindecoratie zoek je?

Om je tuin net even af te maken kun je gebruik maken van tuinkleden en tuinposters. Wij hebben een sfeervol en scherp geprijsd assortiment tuinkleden en tuinposters.

Tuinkleden

Om een huiskamergevoel te creëren in je tuin kun je gebruik maken van een tuinkleed. Dan kan een tuinkleed een functie hebben als tafelkleed.

Een tuinkleed kan ook als warmtekleed worden gebruikt. Wanneer je het koud begint te krijgen in de tuin kun je het tuinkleed om jezelf heen slaan in de vorm van een deken. 

de tuinkleden zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart, groen en geel.

Tuinposters

Een tuinposter is bedoeld om aan muren of schuttingen te hangen om de tuin een extra uitstraling te geven die je zelf wenst. Tuinxxl biedt 5 verschillende soorten posters. Dit verschilt in posters met tekst en posters met afbeeldingen.

De afmetingen van een tuinposter zijn: 

  • 50 x 70 cm
  • 70 x 100 cm
Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding