Bonfeu

Met een Bonfeu tuinhaard kan je heerlijk genieten van een warm vuurtje. Een tuin... Lees meer

Met een Bonfeu tuinhaard kan je heerlijk genieten van een warm vuurtje. Een tuinhaard is geschikt voor elke tuin of terras. Je kan in je eentje genieten van de warmte onder het genot van een goed boek of juist met een grote groep en onder het genot van een drankje. Er is altijd een reden om een Bonfeu tuinhaard aan te steken. Je kan kiezen uit verschillende modellen en kleuren. Bekijk het assortiment of lees meer over het merk Bonfeu.

Lees meer informatie en advies

catId-1813;type-category-productlist;tuinxxl;sku-152456;sku-333671;sku-333672;sku-152447;sku-333669;sku-333675;sku-152451;sku-152448;sku-1343000;sku-333668;sku-152450;sku-152477;sku-333676;sku-333701;sku-152453;sku-152457

Over Bonfeu

Bonfeu is een Nederlands bedrijf dat zich volledig richt op het maken van goed doordachte tuinhaarden met een herkenbaar design. Ze bieden tuinhaarden aan waar iedereen veel plezier mee kan beleven. Door het slimme ontwerp kan iedereen een vuurtje maken in de tuinhaard.

Wat ooit een goede haard voor de eigen tuin moest worden, werd eerst een enkel product en later een compleet assortiment dat inmiddels in tientallen winkels in binnen- en buitenland ligt. Bonfeu heeft inmiddels jaren lang ervaring in het maken van kwalitatieve tuinhaarden.

Ze maken gebruik van riante vuurtonnen zodat je daar een groot vuurtje in kan stoken. Door de schoorsteen hoef je niet in de rook te zitten, want de rook gaat door de schoorsteen mooi over je heen. Bij Bonfeu kan je kiezen uit twee verschillende kleuren tuinhaarden. Ga je voor een strakke zwarte tuinhaard of ga je voor een tuinhaard gemaakt van cortenstaal. Ongeacht welk model tuinhaard je kiest, je bent altijd verzekerd van een robuuste tuinhaard die garant staat voor een lange levensduur. 

Verschillende soorten staal

Bij Bonfeu heb je keuze uit verschillende soorten tuinhaarden. Bij al deze tuinhaarden heb je de keuze om voor een zwarte tuinhaard te gaan of een tuinhaard gemaakt van cortenstaal.

Zwarte tuinhaard

De zwarte tuinhaard hebben een strak en clean uiterlijk. Het is niet voor niets de meest gekozen kleur voor tuinhaarden. De zwarte Bonfeu tuinhaarden zijn gemaakt van dik staal en zijn voorzien van een hittebestendige zwarte coating. Hierdoor blijft de zwarte kleur na avonden lang stoken nog steeds zwart. Daarnaast is de tuinhaard beschermt tegen het weer. Door de coating kan de tuinhaard langdurig buiten blijven staan zonder deze lelijk zal worden.

Cortenstaal tuinhaard

Deze optie zie je steeds vaker verschijnen bij tuinhaarden. Een tuinhaard gemaakt van cortenstaal. Dat is bij de Bonfeu tuinhaarden niet anders. Ook hier kan je kiezen voor een cortenstalen tuinhaard. Een tuinhaard gemaakt van cortenstaal wordt steedspopulairder en wint steeds meer terrein in de Nederlandse tuinen. Cortenstaal is robuust, stevig staal die een roest look heeft.  Cortenstaal is ondanks de roestlook qua sterkte vergelijkbaar met die van andere gelegeerde staalsoorten. Je hoeft dus niet te vrezen voor een mindere kwaliteit. 

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding