2L Home & Garden

Het merk 2L Home & Garden biedt een breed assortiment aan om lekker warm te ... Lees meer

Het merk 2L Home & Garden biedt een breed assortiment aan om lekker warm te blijven in de tuin. Dat kan doormiddel van een van de 2L Home & Garden tuinhaarden, vuurkorven, vuurschalen of terrasverwarmers. De producten zijn gemaakt van stevig staal, zodat je lang veel plezier kan beleven van je aankoop. Bekijk het assortiment en ontdek welk producten het beste bij jouw tuin of terras passen. Of lees meer over het merk 2L Home & Garden.

Lees meer informatie en advies

44

Artikelen 1 tot 24 van 44 in totaal

44 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

44

Artikelen 1 tot 24 van 44 in totaal

44 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
catId-1813;type-category-productlist;tuinxxl;sku-152478;sku-152549;sku-159566;sku-152546;sku-152552;sku-159570;sku-152547;sku-152548;sku-152553;sku-152545;sku-152556;sku-152555;sku-152554;sku-152528;sku-152513;sku-159553;sku-152515;sku-152529;sku-152523;sku-152520;sku-152485;sku-159569;sku-152531;sku-159551

Over 2L Home & Garden:

2L Home & Garden wil sfeervolle tuinartikelen aanbieden om van jou tuin een thuis te maken. Dit doet 2L Home & Garden door middel van een breed assortiment sfeervolle tuinartikelen. Denk hierbij aan tuinhaarden, vuurschalen, vuurkorven, terrasverwarmers, houtopslag en meer. 

De 2L Home & Garden tuinartikelen zijn door hen zelf ontworpen en proberen altijd een fris resultaat neer te zetten. Daarom is ook ruime keuze uit verschillende categoriën en producten. Wil je een stoer model tuinhaard of ga je meer voor een stijvolle vuurschaal? De 2L Home & Garden tuinartikelen zijn in verschillende maten, vormen en prijzen verkrijgbaar. Zo is voor iedere tuin een passend artikel te vinden.

2L Home & Garden is maatschappelijk verantwoord bezig door alleen natuurvriendelijk te produceren met verantwoorde grondstoffen. Bij 2L Home & Garden ben je ook zeker van kinderarbeid vrije producten. Dus naast de mooie producten is ook dit een goede reden om een 2L Home & Garden tuinartikelen te kiezen.

Verschillende soorten tuinartikelen

2L Home & Garden heeft een breed assortiment tuinartikelen aan waarmee je lekker warm kan blijven. Dit doen ze door producten van hoowaardig kwalitatief staal aan te bieden. De producten zijn onder te verdelen in de volgende categoriën

Tuinhaarden:

De tuinhaarden van 2L Home & Garden zijn op recht ware eyecatchers van de tuin. Elke 2L Home & Garden tuinhaard is met zorg ontworpen en geproduceerd. De tuinhaarden zijn gemaakt van kwalitatief stevig staal. Dit staal is bestand tegen het weer. Hierdoor kan je de 2L Home & Garden tuinhaarden zonder zorgen buiten in de tuin laten staan. Alle tuinhaarden zijn voorzien van een schoorsteen, zodat je nooit in de rook hoeft te zitten. Daarnaast hebben de tuinhaarden een ruime opening aan de voorkant zodat de warmte zich makkelijk kan verplaatsen en zodat je eenvoudig hout op het vuur kan leggen.

Vuurschalen:

Past een tuinhaard niet goed in de tuin of op het terras? Dan is een 2L Home & Garden een goede optie! Een vuurschaal is een stuk lager dan een vuurhaard. Daardoor is deze minder in het zicht, waardoor de lijnen van de tuin of het terras beter zichtbaar blijven. Een 2L Home & Garden vuurschaal is ook een geschikte oplossing wanneer je met een groep van het vuur wilt genieten. Je kan elkaar goed blijven zien en horen wanneer je om het vuur zit. De vuurschalen zijn in verschillende modellen beschikbaar. Dus neem een kijkje en ontdek welke bij jouw tuin of terras past.

Vuurkorven:

Snel gezelligheid creëren kan een voudig met een 2L Home & Garden vuurkorf. Een vuurkorf is namelijk licht in gewicht waardoor je deze er makkelijk bij pakt. Je hebt keuze uit verschillende vuurkorven. Wil je de klassieke 2L Home & Garden Straight vuurkorf, een 2L Home & Garden Tulip vuurkorf die de vorm heeft van een tulp of ga je voor de viertkante 2L Home & Garden Cube vuurkorf? Met deze keuzes is er altijd wel een vuurkorf die in jouw tuin past.

Terrasverwarmers

Wil je wel lekker warm blijven maar wil je geen gedoe met een vuurtje maken? Dan is de 2L Home & Garden terrasverwarmer een interessant artikel. Deze hang je aan de wand of aan het plafond van je terras, patio of overkapping. Deze terrasverwarmers kunnen op een makkelijke manier warmte creëren doormiddel van halogeen lampen. Je hoeft de terrasverwarmer alleen aan te sluiten aan een stopcontact. Eenvoudiger kan bijna niet! Je hebt keuze uit twee verschillende modellen. Een normale 2L Home & Garden terrasverwarmer of een 2L Home & Garden terrasverwarmer met LED licht. Zo hoef je niet in het donker te zitten en kan je naast genieten van de warmte ook zien waar je zit.

Haardhout opslag

Met de 2L Home & Garden tuinhaard, vuurschaal of vuurkorf heb je natuurlijk hout nodig. Nu kan je dit bewaren in de hoek van de tuin. Maar 2L Home & Garden biedt stijlvolle haardhoud opslag artikelen die niet alleen praktisch zijn, maar ook nog mooi vormgegeven zijn. Een stoer rek met gekloofd houd, of een stijlvolle schaal met blokken hout. Je hebt de 2L Home & Garden haardhout opslag artikelen in verschillende soorten en maten. Bekijk het assortiment en geef het haardhout een mooie, stijlvolle plek.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding